Η Lotus θέλει βάθρο στη Monza

Η Lotus πήρε φόρα μετά το Spa και με όπλα τον κινητήρα αλλά και τα χαρακτηριστικά της Monza στοχεύει το βάθρο

Η Lotus ήταν η ευχάριστη έκπληξη μετά την καλοκαιρινή διακοπή καθώς ο Romain Grosjean ανέβηκε στο βάθρο για πρώτη φορά φέτος. Μπορεί να χρειάστηκε να κλατάρει το ελαστικό του Sebastian Vettel, αλλά ο ρυθμός της Ε23 ήταν αυτός που ανάγκασε τη Ferrari να ρισκάρει με τη στρατηγική της. Τώρα η Lotus ετοιμάζεται για τη Monza κι ο επικεφαλής λειτουργιών πίστας, Alan Permane, δηλώνει ότι μπορούν να ανέβουν ξανά στο βάθρο καθώς τα χαρακτηριστικά της Monza τους βολεύουν.

Στη Monza πιστεύω ότι θα είμαστε ξανά γρήγοροι. Είχαμε ταχύτητα στο Μόντρεαλ και στο Spa, έτσι δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην είμαστε γρήγοροι και στην Ιταλία. Άλλο ένα βάθρο θα ήταν όνειρο. Δεν βλέπω κάποιο λόγο για να μην έχουμε ένα καλό Q3 και στη συνέχεια έναν καλό αγώνα. Το μονοθέσιό μας είναι εξαιρετικό και δείχνει να βολεύεται στις πίστες που οι απαιτήσεις για κάθετη δύναμη είναι μικρές. Αυτός είναι κι ο λόγος που είμαστε αισιόδοξοι για τη Monza.

Η Lotus στα FP του Βελγίου δοκίμασε μια νέα εμπρός πτέρυγα την οποία τελικά δεν κράτησε για τον αγώνα. Δεν είδαν τη βελτίωση που περίμεναν κι έτσι έμειναν με το παλιό spec. Ωστόσο σύμφωνα με τον Permane στη Monza ετοιμάζουν περισσότερες αναβαθμίσεις.

Σχόλια

Σχόλια