Ο Dennis καταλαβαίνει τον Alonso

Το αφεντικό της McLaren είναι το ίδιο απογοητευμένος με τον Ισπανό για το θέμα της απαγόρευσης δοκιμών

Το μεγάλο αφεντικό της McLaren, Ron Dennis, δηλώνει πως ο Fernando Alonso είναι τόσο απογοητευμένος όσο κι ο ίδιος καθώς η απαγόρευση δοκιμών δεν επιτρέπει στην ομάδα να μειώσει τη διαφορά της από τους υπόλοιπους. Η βρετανική ομάδα βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση καθώς η Honda τα έχει βρει σκούρα με τους κινητήρες τόσο στο κομμάτι της απόδοσης όσο και της αξιοπιστίας. Στα μισά του πρωταθλήματος η McLaren έχει μόλις 17 βαθμούς και βρίσκεται στην προτελευταία θέση του πρωταθλήματος κατασκευαστών.

Ο Alonso δεν καταβάλλει ιδιαίτερη προσπάθεια για να κρύψει την απογοήτευσή του για όλη αυτή την κατάσταση αλλά ο Dennis τον καταλαβαίνει.

Ο Fernando μοιράζεται την απογοήτευσή μου για το ότι δεν μπορείς να πραγματοποιήσεις δοκιμές όταν δεν είσαι ανταγωνιστικός. Η διαφορά είναι πολύ μεγάλη και χωρίς δοκιμές είναι πολύ δύσκολο να βελτιώσεις την απόδοση σε κινητήρα και σασί. Η απουσία δοκιμών δεν μειώνει το κόστος καθώς αναγκαζόμαστε να φέρνουμε μεγάλες ποσότητες αναβαθμίσεων χωρίς όμως να φέρνουν αποτέλεσμα. Δεν υπάρχει πάντα το σωστό αποτέλεσμα κι όταν συμβαίνει αυτό τότε απλώς σπαταλάμε χρήματα. Αυτή η λογική δεν ταιριάζει στην F1. H F1 έχει να κάνει με τον ανταγωνισμό κι όταν δεν υπάρχουν δοκιμές δεν μπορούν να μειωθούν οι διαφορές.

Σχόλια

Σχόλια