Αργούν οι αναβαθμίσεις της Renault

Η Red Bull Racing θα χρειαστεί να περιμένει μέχρι τον Οκτώβριο για να δει βελτιώσεις στο κομμάτι του κινητήρα

Η Red Bull Racing θα χρειαστεί να περιμένει μέχρι τον Οκτώβριο για να δει βελτιώσεις στο κομμάτι του κινητήρα. Ο επικεφαλής της ομάδας, Christian Horner, δήλωσε πως μέχρι το Grand Prix Ρωσίας 9-11/10 δεν πρόκειται να δούμε βελτιώσεις ή χρήση κάποιων από τα tokens. Αυτό σημαίνει ότι σε πίστες που απαιτούν πολλά από τους κινητήρες, όπως Spa, Monza και Suzuka θα χρειαστεί να τα βγάλουν πέρα με αυτούς που έχουν. Όμως έκτος του ότι δεν θα έχουν αναβαθμίσεις, φλερτάρουν με ποινές καθώς ήδη χρησιμοποιούν τον τελευταίο.

Δεν νομίζω πως υπάρχει κάτι προγραμματισμένο για πριν το Sochi. Μάλλον εκεί θα είναι το νωρίτερο που θα δούμε κάποια εξέλιξη ή που θα γίνει χρήση των tokens. Οι κινητήρες που έχουμε αυτή τη στιγμή είναι αυτοί με τους οποίους πρέπει να πορευθούμε. Η Renault είναι η πρώτη που δεν είναι ευχαριστημένη με την απόδοση και την αξιοπιστία, όμως κάνουν πρόοδο. Το πρόβλημα με τον κινητήρα συγκριτικά με το σασί είναι ότι τα εξαρτήματα απαιτούν περισσότερο χρόνο κατασκευής.

Η Renault έχει στη διάθεσή της 12 tokens και σκοπεύει να τα χρησιμοποιήσει στους τελευταίους αγώνες ώστε να προετοιμαστεί για το 2016.

Σχόλια

Σχόλια