Ένεση ηθικού το GP Ουγγαρίας για τη McLaren-Honda

Το καλύτερο GP της χρονιάς για τη McLaren-Honda η οποία είδε και τα δύο της μονοθέσια να τερματίζουν στους βαθμούς

Το καλύτερο Grand Prix της χρονιάς ήταν παράλληλα και το καλύτερο για τη McLaren-Honda η οποία είδε και τα δύο της μονοθέσια να τερματίζουν στους βαθμούς. Οι Fernando Alonso και Jenson Button πήραν τα μέγιστα από την MP4-30 η οποία βολεύτηκε στην Ουγγαρία και φάνηκε. 5η θέση για τον Ισπανό και 9η για τον Βρετανό.

Ο Alonso μετά την ολοκλήρωση του αγώνα δήλωσε:

Ποτέ δεν περιμέναμε πως θα τερματίσουμε στην 5η θέση, όμως ο αγώνας ήταν χαοτικός και καταφέραμε να πάρουμε τα μέγιστα από τις ευκαιρίες που μας παρουσιάστηκαν. Είναι καλό που πάμε για διακοπές με αυτό το αποτέλεσμα. Γνωρίζουμε ότι το μονοθέσιο βελτιώνεται και σιγά-σιγά γινόμαστε ανταγωνιστικοί. Είναι δύσκολη χρονιά για όλους στην ομάδα, όχι μόνο για εμένα και τον Jenson, όμως σιγά-σιγά ανεβάζουμε ρυθμό βελτιώνουμε την αξιοπιστία και την απόδοση. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι το δεύτερο μισό της χρονιάς να είναι καλό ώστε να προετοιμαστούμε για το 2016, αυτός είναι ο κύριος στόχος μας τώρα.

Ο Button δήλωσε πως πρέπει να παραμείνουν ρεαλιστές.

Πραγματικά αυτός ο αγώνας είναι ένεση ηθικού αλλά νομίζω ότι πρέπει να παραμείνουμε ρεαλιστές καθώς υπήρξαν αρκετές εγκαταλείψεις και ποινές. Προφανώς κι έχουμε κάνει βήματα προόδου όσον αφορά στην απόδοση αλλά πρέπει να βελτιωθούμε κι άλλο για να επαναληφθεί αυτό το αποτέλεσμα.

Σχόλια

Σχόλια