Ο Vettel αφιέρωσε τη νίκη στον Bianchi

Ο Sebastian Vettel κατέκτησε την πρώτη του νίκη στο Hungaroring και την αφιέρωσε στον αδικοχαμένο Jules Bianchi

Ο Sebastian Vettel κατέκτησε την πρώτη του νίκη στο Hungaroring και την αφιέρωσε στον αδικοχαμένο Jules Bianchi. Ο Γερμανός ήταν συγκινημένος αλλά και χαρούμενος ταυτόχρονα στο βάθρο καθώς τα συναισθήματα ήταν ανάμικτα. Η Ferrari επέστρεψε στις νίκες μετά τη Μαλαισία κι εμείς απολαύσαμε τον καλύτερο αγώνα της χρονιάς μέχρι στιγμής.

Φοβερή ημέρα, αλλά αυτή η νίκη είναι για τον Jules. Γνωρίζαμε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο 3ήμερο για όλους μας οπότε αυτή η νίκη είναι γι’ αυτόν και για όλους τους ανθρώπους της Ferrari και τους οπαδούς της. Γνωρίζαμε ότι ο Jules κάποια στιγμή θα γινόταν μέλος της ομάδας και της οικογένειας της Ferrari. C’est pour Jules.

Ο Vettel συνέχισε λέγοντας πως η εμφάνιση του SC δεν ήταν απαραίτητη αλλά και πάλι τα κατάφεραν χάρη στον φοβερό ρυθμό της SF15-T.

Όσον αφορά στο Αυτοκίνητο Ασφαλείας κοιτάζοντάς το από τη δική μας οπτική γωνία δεν χρειαζόταν να βγει. Όμως η εμφάνισή του έκανε τον αγώνα πιο ενδιαφέροντα. Η εκκίνηση ήταν σπουδαία και πήρα τα ηνία από την πρώτη στιγμή. Το μονοθέσιο ήταν δύσκολο αλλά τα καταφέραμε πολύ καλά. Ο ρυθμός μας ήταν σπουδαίος οπότε θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα για τη φοβερή ανάκαμψη που κατάφερε από την Παρασκευή και μετά. Έτσι αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη και στην ομάδα.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Ferrari, Sergio Marchionne, αφιέρωσε τη νίκη της ομάδας στον Bianchi.

Αφιερώνουμε αυτή τη νίκη στον Jules Bianchi, σε αυτόν τον φανταστικό άνθρωπο που θα μας λείψει πάρα πολύ. Δυστυχώς σήμερα δεν καταφέραμε να πανηγυρίσουμε το 1-2 λόγω προβλήματος στο μονοθέσιο του Kimi. Όμως αυτό είναι ένα σαφές σημάδι ότι δεν τα παρατάμε ποτέ. Θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά ώστε να μειώσουμε τη διαφορά από την κορυφή.

Σχόλια

Σχόλια