Ο Alonso περιμένει δύσκολο αγώνα

Ο Ισπανός φοβάται πως το πρόβλημα που αντιμετώπισε στο Q2 θα περιορίσει κατά πολύ τις ελπίδες του για ένα καλό αποτέλεσμα

Ο Fernando Alonso φοβάται πως το πρόβλημα που αντιμετώπισε στο Q2 της Ουγγαρίας θα περιορίσει κατά πολύ τις ελπίδες του για ένα καλό αποτέλεσμα στον αγώνα την Κυριακή. Ο Ισπανός προσπάθησε να επιστρέψει τη McLaren του στα pit σπρώχνοντάς την, αρχικά μόνος του και στη συνέχεια με τη βοήθεια των ανθρώπων της πίστας, ώστε να μπορέσει να βγει ξανά στην πίστα σε περίπτωση που το πρόβλημα λυνόταν. Ωστόσο ο κανονισμός αναφέρει ότι το μονοθέσιο πρέπει να επιστρέψει στα pit χωρίς εξωτερική βοήθεια οπότε και να έλυνε τα προβλήματα η McLaren η περίοδος είχε ολοκληρωθεί για τον Alonso.

Πιστεύω ότι μπορούσα να εκκινήσω 12ος-13ος όμως εδώ στην Ουγγαρία, όπως συμβαίνει και στις πίστες πόλης, ο αγώνας ολοκληρώνεται το Σάββατο. Είναι πολύ δύσκολο να προσπεράσεις οπότε το να εκκινήσω από τη 15η θέση και την ακάθαρτη πλευρά του grid δεν είναι και τόσο καλό. Αυτό που συνέβη έγινε τη χειρότερη στιγμή καθώς μέχρι στιγμής ήταν ένα πολύ καλό 3ήμερο. Ο Jenson αντιμετώπισε πρόβλημα με το KERS και το δικό μου μονοθέσιο έσβησε. Όμως ελπίζω αύριο να μπορέσουμε να συλλέξουμε δεδομένα ώστε να μάθουμε περισσότερα πράγματα.

Σχόλια

Σχόλια