Η Sauber ανανέωσε με τους Ericsson, Nasr

Η ελβετική ομάδα ανακοίνωσε την επέκταση των συμβολαίων της με τους Marcus Ericsson και Felipe Nasr για μια ακόμα χρονιά

Η Sauber βρίσκεται στην Ουγγαρία κι ετοιμάζεται για το GP στο Hungaroring. Ωστόσο βρήκε χρόνο να ανακοινώσει την επέκταση των συμβολαίων της με τους Marcus Ericsson και Felipe Nasr για μια ακόμα χρονιά. Οι δύο νεαροί οδηγοί θα παραμείνουν στην ελβετική ομάδα και το 2016 ελπίζοντας σε μια ακόμα καλύτερη χρονιά.

Ο Ericsson δήλωσε:

Είμαι πολύ χαρούμενος που η Sauber με εμπιστεύεται γι’ ακόμα μία χρονιά. Μέχρι στιγμής έχω πολύ καλές αναμνήσεις από την πρώτη μου χρονιά με την ελβετική ομάδα. Με τιμά το ότι είμαι μέλος της οικογένειας της Sauber και θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό.

Ο Nasr δήλωσε:

Η επέκταση του συμβολαίου μου με τη Sauber είναι ένα ακόμα σημαντικό βήμα στην καριέρα μου. Τερματίζοντας 5ος στον πρώτο μου αγώνα στην F1 είναι μέχρι στιγμής το καλύτερο αποτέλεσμα της καριέρας μου. Τώρα ανυπομονώ για το δεύτερο μισό της χρονιάς. Ο στόχος μου είναι να υποστηρίξω την ομάδα όσο καλύτερα μπορώ.

Σχόλια

Σχόλια