Η Honda στοχεύει να πάρει τα μέγιστα από το ERS

Ο Yasuhisa Arai ελπίζει να μπορέσουν να πάρουν τα μέγιστα από το ERS του οποίου η λειτουργία παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στο Hungaroring

Ο αγωνιστικός διευθυντής της Honda, Yasuhisa Arai, ελπίζει να μπορέσουν να πάρουν τα μέγιστα από το ERS του οποίου η λειτουργία παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στην ιδιαίτερη πίστα του Grand Prix Ουγγαρίας. Η Honda είχε στη διάθεσή της 3 εβδομάδες ώστε να λύσει τα προβλήματα αξιοπιστίας και να βελτιώσει την απόδοση του κινητήρα.

Το Hungaroring είναι σφιχτή πίστα με συνεχόμενες στροφές αργής και μέτριας ταχύτητας. Επίσης έχει υψομετρικές αλλαγές. Όλα αυτά κάνουν τις προσπεράσεις πολύ δύσκολες. Κάθε στροφή είναι τεχνική και σφιχτή, όμως αυτή η πίστα έχει μια ξεχωριστή ροή που την κάνει να διαφέρει από τις άλλες. Λόγω της έλλειψης μεγάλων ευθειών και τμημάτων που οι οδηγοί πάνε με τέρμα γκάζι, οι κινητήρες δεν καταπονούνται τόσο πολύ. Όμως λόγω της ιδιαίτερης ροής που έχει απαιτεί να γίνεται πολύ καλή διαχείριση ενέργειας και χρήση των συστημάτων σε μικρές σχέσεις του κιβωτίου αλλά και στις εξόδους των στροφών. Έτσι λοιπόν η διαχείριση ενέργειας είναι πολύ σημαντική σε αυτό το 3ήμερο και στόχος μας είναι να κάνουμε καλή δουλειά και να πάρουμε τα μέγιστα από το ERS.

Σχόλια

Σχόλια