Ο Kubica πρέπει να αποφασίσει για το 2016

  Μέχρι το τέλος Αυγούστου ο Πολωνός πρέπει να αποφασίσει αν θα παραμείνει στο WRC ή θα επιστρέψει στις πίστες

  Ο Robert Kubica καλείται να αποφασίσει σύντομα το μέλλον του και πιο συγκεκριμένα πριν ολοκληρωθεί το καλοκαίρι. Ο Πολωνός αγωνίζεται με την M-Sport στο WRC αλλά σύμφωνα με τον συνεργάτη του, Marcin Czachorski, εξετάζει διάφορες επιλογές και μέσα σε αυτές είναι και η επιστροφή του στις πίστες. Ο Kubica μετά το τραγικό ατύχημα που είχε το 2011 και παραλίγο να χάσει το χέρι του έχει παλέψει πολύ σκληρά για να καταφέρει να είναι ανταγωνιστικός στο ράλι. Ωστόσο, όπως αναφέρει κι ο ίδιος, είναι οδηγός πίστας και η προσέγγισή του διαφέρει σημαντικά. Έτσι λοιπόν το 2016 εξετάζει το ενδεχόμενο να αφήσει τα χώματα.

  Σύντομα πρέπει να σκεφτώ τι θα κάνω του χρόνου καθώς δεν θέλω να βρεθώ ξανά στην ίδια κατάσταση. Δεν είναι εύκολο να ξεκινάς τη χρονιά χωρίς δοκιμές και χωρίς να γνωρίζεις τι ακριβώς θα γίνει. Πρέπει να αξιολογήσουμε τις επιλογές μας. Δεν είμαι ακόμα στην κατάλληλη κατάσταση για τα ράλι, ώστε να είμαι ανταγωνιστικός. Παραμένω οδηγός πίστας και σκέφτομαι ως οδηγός πίστας. Η προσέγγισή μου στα ράλι δεν είναι όπως ενός οδηγού ράλι.

  Ο Czachorski δήλωσε:

  Υπάρχουν κάποιες επιλογές για του χρόνου τις οποίες πρέπει να εξετάσουμε με τον Robert. Ανάμεσα σε αυτές είναι και κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες οι οποίες τοποθετούν τον Robert ξανά στους αγώνες πίστας. Αυτό που χρειάζεται να γίνει όμως είναι να παρθεί γρήγορα η τελική απόφαση, νομίζω καλά θα ήταν μέχρι τα τέλη Αυγούστου.

  Θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να βλέπαμε τον Πολωνό να επιστρέφει στις πίστες, για παράδειγμα στο WTCC.

  Σχόλια

  Σχόλια