Το τελευταίο «αντίο» στον Jules Bianchi

Το τελευταίο «αντίο» στον Jules Bianchi είπαν σήμερα, Τρίτη 21 Ιουλίου 2015 στη Νίκαια της Γαλλίας, οικογένεια, φίλοι αλλά και μεγάλες προσωπικότητες της F1

Το τελευταίο αντίο στον Jules Bianchi είπαν σήμερα, Τρίτη 21 Ιουλίου 2015 στη Νίκαια της Γαλλίας, οικογένεια, φίλοι αλλά και μεγάλες προσωπικότητες της F1. Ο άτυχος Γάλλος υπέκυψε την Παρασκευή το βράδυ 17/7 στα τραύματά του που προκλήθηκαν 9 μήνες πριν στο Grand Prix Ιαπωνίας όταν έπεσε με πολλά χιλιόμετρα πάνω στον γερανό που απομάκρυνε το μονοθέσιο του Adrian Sutil.

Κατά τη διάρκεια της τελετής το κλίμα ήταν ιδιαίτερα βαρύ με την οικογένεια του Bianchi να είναι απαρηγόρητη. Πολλοί οδηγοί της F1 αλλά κι άλλες προσωπικότητες της F1 παραβρέθηκαν για να αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά τον 25χρονο Bianchi. Αυτός ήταν ο πρώτος θάνατος από ατύχημα στην πίστα 21 χρόνια μετά τον θάνατο των Ayrton Senna και Roland Ratzenberger υπενθυμίζοντας, δυστυχώς, ότι η F1 παραμένει ένα άκρως επικίνδυνο σπορ.

Η οικογένεια του Bianchi σε έναν σύντομο λόγο δήλωσε:

Θα είμαστε δυνατοί για εσένα μέχρι το τέλος. Το κουράγιο σου, η δύναμή σου και η αξιοπρέπειά σου θα μείνουν για πάντα χαραγμένα μέσα μας. Ό,τι κι αν συμβεί, αν είμαστε λυπημένοι ή φοβισμένοι, γνωρίζουμε ότι θα είσαι πάντα εκεί καθώς όπως μας έχεις πει ξέρεις πώς να μας προστατέψεις. Η απουσία σου θα είναι οδυνηρή δοκιμασία αλλά να γνωρίζεις ότι θα σε αγαπάμε για πάντα.

Σχόλια

Σχόλια