Η Williams ετοιμάζεται για το δύσκολο GP Ουγγαρίας

H Williams μετά τη δυναμική παρουσία στο Silverstone ετοιμάζεται για το Hungaroring το οποίο, στα χαρτιά τουλάχιστον, δεν της ταιριάζει

H Williams μετά τη δυναμική παρουσία στο Silverstone ετοιμάζεται για την Ουγγαρία και το Hungaroring το οποίο, στα χαρτιά τουλάχιστον, δεν της ταιριάζει. Η ουγγρική πίστα μοιάζει με το Μονακό κι εκεί η FW37 είχε τη χειρότερη εμφάνιση της χρονιάς. Η αναπληρώτρια επικεφαλής ομάδας, Claire Williams, δήλωσε ότι οι πίστες που απαιτούν υψηλή κάθετη δύναμη δεν είναι το φόρτε τους αλλά μετά το Μονακό έχουν πραγματοποιήσει πολλές αναλύσεις κι έχουν φέρει αναβαθμίσεις, οπότε ελπίζει σε μια καλή εμφάνιση.

Πραγματοποιήσαμε ανάλυση εις βάθος μετά το Μονακό προσπαθώντας να ανακαλύψουμε τις αδυναμίες του μονοθεσίου μας. Γνωρίζουμε ότι οι μηχανικοί της ομάδας δουλεύουν σκληρά για να λύσουν τα προβλήματα οπότε θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Θα είναι δύσκολα σίγουρα αλλά το Silverstone ήταν ένας από τους πιο δύσκολους αγώνες του πρωταθλήματος κι οδηγήσαμε το GP από την πρώτη θέση.

Ο Valtteri Bottas πιστεύει ότι η FW37 έχει δεχθεί σημαντικές αναβαθμίσεις στην αεροδυναμική απόδοση κι έτσι παρόλο που το Hungaroring δεν τη βολεύει ελπίζει για ένα καλό αποτέλεσμα.

Πιστεύω ότι στην Ουγγαρία θα είναι λίγο πιο δύσκολα για εμάς αλλά και πάλι μπορούμε να προσπαθήσουμε ένα δυνατό αποτέλεσμα. Έχουμε αυξήσει την κάθετη δύναμη κι αυτό θα μας βοηθήσει στη Βουδαπέστη. Όμως είναι δύσκολο να ξέρεις τι θα συμβεί. Το θετικό είναι ότι κάνουμε πρόοδο.

Σχόλια

Σχόλια