Η M-Sport δοκιμάζει νέα ανάρτηση για τη Φινλανδία

  Η M-Sport συνεχίζει να αναβαθμίζει το Ford Fiesta RS WRC κι αυτή τη φορά δοκιμάζει μια νέα ανάρτηση την οποία προορίζει για το Ράλι Φινλανδίας

  Η M-Sport συνεχίζει να αναβαθμίζει το Ford Fiesta RS WRC κι αυτή τη φορά δοκιμάζει μια νέα ανάρτηση την οποία προορίζει για το Ράλι Φινλανδίας. Η βρετανική ομάδα είναι σε καλή φόρμα τον τελευταίο καιρό και στο Ράλι Πολωνίας ο Ott Tanak πάλεψε σκληρά με τον Sebastien Ogier για τη νίκη. Ο οδηγός της M-Sport τελικά υπέκυψε στην ανωτερότητα του Polo R WRC και τερμάτισε στην 3η θέση. Τώρα όμως με τη νέα ανάρτηση σκοπεύει να επιτεθεί ξανά.

  Είναι δύσκολο να νικήσουμε τη Volkswagen αλλά αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να πάμε στη Φινλανδία και να κάνουμε τη δουλειά μας. Οι δοκιμές θα μας βοηθήσουν να βρούμε περισσότερη σταθερότητα και πρόσφυση. Επίσης νομίζω ότι μπορούμε να βελτιώσουμε και τη φθορά των ελαστικών.

  Ο επικεφαλής της M-Sport, Malcolm Wilson, δήλωσε σχετικά:

  Συνεργαζόμαστε με τον προμηθευτή μας για τη Φινλανδία. Δεν είναι εντελώς νέα ανάρτηση αλλά έχει ορισμένες αλλαγές στο εσωτερικό της. Έχουμε ανακαλύψει σε ποιους τομείς μπορούμε να βελτιωθούμε και δουλεύουμε πάνω σε αυτούς. Πιστεύω ότι αυτές οι αλλαγές μπορούν να κάνουν τη διαφορά στη Φινλανδία κι ελπίζω πως το αυτοκίνητο θα είναι ταχύτερο. 

  Σχόλια

  Σχόλια