«Έφυγε» ο Jules Bianchi

Η οικογένεια Bianchi ανακοίνωσε τον τραγικό χαμό του Γάλλου, 9 μήνες μετά το ατύχημα στη Suzuka

Δυστυχώς ο Jules Bianchi απεβίωσε, σε ηλικία 25 ετών, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο τις Νίκαιας που βρισκόταν, 9 μήνες μετά το τραγικό ατύχημα στο Grand Prix Ιαπωνίας στη Suzuka. Ο Γάλλος ήταν σε κώμα από τη στιγμή του ατυχήματος και αργά το βράδυ της Παρασκευής 17 Ιουλίου η οικογένειά του ανακοίνωσε με δελτίο Τύπου τον τραγικό χαμό του.

Με βαθειά λύπη οι γονείς του Jules Bianchi, Philippe και Christine, ο αδερφός του Tom και η αδερφή του Melanie επιθυμούν να κάνουν γνωστό ότι ο Jules απεβίωσε χθες το βράδυ (σ.σ. Παρασκευή 17/8) στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Νίκαιας που βρισκόταν μετά το ατύχημα που συνέβη την 5η Οκτωβρίου στη Suzuka στο GP Ιαπωνίας.

Ο Jules μέχρι την τελευταία στιγμή έδωσε μάχη, όπως πάντα έκανε, αλλά σήμερα αυτή η μάχη ολοκληρώθηκε. Ο πόνος που νιώθουμε είναι τεράστιος και απερίγραπτος. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλο το προσωπικό στο νοσοκομείο της Νίκαιας που τον φρόντισαν με αγάπη και αφοσίωση. Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε το προσωπικό στο Γενικό Νοσοκομείο της Mie στην Ιαπωνία το οποίο τον φρόντισε αμέσως μετά το ατύχημα. Ακόμα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους ιατρούς που ασχολήθηκαν με τη φροντίδα του τους τελευταίους μήνες.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους συνεργάτες του Jules, τους φίλους του, τους οπαδούς του αλλά και όλους όσοι έδειξαν την αγάπη τους γι’ αυτόν τους τελευταίους μήνες. Μας έδωσαν δύναμη και μας βοήθησαν πολύ σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Ακούγοντας και διαβάζοντας τόσα πολλά μηνύματα μας έκανε να συνειδητοποιήσουμε πόσο πολύ είχε αγγίξει τις καρδιές και το μυαλό τόσων πολλών ανθρώπων ανά τον κόσμο.

Τέλος θα θέλαμε ζητήσουμε σεβασμό για την ιδιωτική μας ζωή κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου καθώς προσπαθούμε να συμβιβαστούμε με τον χαμό του Jules.

Το Motornews εκφράζει βαθύτατα τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια και τους φίλους του Jules.

Σχόλια

Σχόλια