Νέα έκδοση Fiat Punto “Young”

  Το Fiat Punto Young προσφέρεται με τον πολύ δημοφιλή κινητήρα diesel 1,3 MTJ 85hp και η τιμή του είναι 12.590 ευρώ

  Δελτίο Τύπου

  Στο πλαίσιο της συνεχούς ανανέωσης της γκάμας των μοντέλων της, η Fiat παρουσιάζει μία νέα έκδοση του δημοφιλούς Punto, που στοχεύει ιδιαίτερα στο νεανικό κοινό. Το Fiat Punto Young είναι μια ιδιαίτερα προσεγμένη αισθητικά και καλά εξοπλισμένη έκδοση, που προσφέρει ταυτόχρονα στιλ, άνεση και πρακτικότητα. Χωρίς να παραλείπει τις νέες τεχνολογίες, με τις οποίες άλλωστε το νεανικό κοινό είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένοι.

  Εξωτερικά το Punto Young, που θα διατίθεται σε λευκό χρώμα, χαρακτηρίζεται από το έμβλημα Young στο επάνω μέρος των εμπρός δύο φτερών, τα καπάκια εξωτερικών καθρεφτών σε γκρι ματ χρώμα και διάφορες εξωτερικές πινελιές που ανανεώνουν την εικόνα του μοντέλου συνολικά και το κάνουν πιο μοντέρνο και σύγχρονο. Εξίσου προσεγμένο είναι και το εσωτερικό, που χαρακτηρίζεται καταρχάς από τις τζιν υφασμάτινες επενδύσεις καθισμάτων με τις κίτρινες ραφές και το έμβλημα Young στα προσκέφαλα των καθισμάτων. Επιπλέον, η ειδική έκδοση Young εξοπλίζεται με ένα ενιαίο ηχοσύστημα/ηλεκτρονικό σύστημα πλοήγησης, που ενσωματώνεται στο ταμπλό του αυτοκινήτου και περιλαμβάνει οθόνη αφής 5” τεχνολογίας LED, CD, MP3 Player, θύρα AUX, USB και SD, σύστημα πλοήγησης με χάρτες TOM TOM και χειριστήρια ελέγχου στο τιμόνι. Mπορεί επίσης να αναπαραγάγει video AVI στην περίπτωση που το όχημα δεν βρίσκεται σε κίνηση. Αυτό το σύστημα αναβαθμίζει ταυτόχρονα αισθητικά και τεχνολογικά το εσωτερικό του αυτοκινήτου, προσεγγίζοντας έτσι δυναμικά τη νέα γενιά, που επιζητεί προϊόντα με αισθητική άποψη και σύγχρονη τεχνολογία.
  Ο πλούσιος στάνταρ εξοπλισμός της έκδοσης Fiat Punto Young περιλαμβάνει επιπρόσθετα και τα παρακάτω στοιχεία:

  – Καπάκια καθρεφτών σε ματ γκρι χρώμα
  – Ζάντες αλουμινίου 15”
  – Κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό
  – Κλιματισμό
  – Τιμόνι με ρύθμιση καθ’ ύψος
  – Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους εξωτερικούς καθρέφτες
  – Προβολείς ομίχλης
  – Ηλεκτρονική υποβοήθηση τιμονιού
  – ESP, ASR & Hill Holder
  – Cruise control
  – 4 αερόσακους
  – Σύστημα Start & Stop

  Το Fiat Punto Young προσφέρεται με τον πολύ δημοφιλή κινητήρα diesel 1,3 MTJ 85hp και η τιμή του είναι 12.590 ευρώ (η τιμή συμπεριλαμβάνει προωθητική ενέργεια και όφελος απόσυρσης).

  Σχόλια

  Σχόλια