Απολαύστε 360 τη νέα Mustang των 421ps στο Silverstone

  Ένα νέο διαδραστικό βίντεο χαρίζει στους θεατές την αίσθηση της νέας Ford Mustang από διάφορες γωνίες

  Δελτίο Τύπου

  Ένα νέο διαδραστικό βίντεο χαρίζει στους θεατέςτην αίσθηση της νέαςFordMustangαπό διάφορες γωνίεςκαθώς κινείται με ταχύτητα στη θρυλική Βρετανική πίστα του Silverstone.

  Το βίντεο που γυρίστηκε στοSilverstoneμε πρωταγωνίστρια μίαMustangfastbackμε κινητήρα 5.0V8 επιτρέπει στο θεατή να επιλέγει εσωτερική γωνία λήψης χρησιμοποιώντας ποντίκι ή κέρσορα. Όπως σε έναvideogame, οι χρήστες μπορούν να επιλέγουν άμεσατην πανοραμική εικόνα ή αυτήν από τον εμπρός προφυλακτήρα, να βλέπουν τη θέση τηςMustang σε ένα διαδραστικό χάρτη, και να παρακολουθούν το ταχύμετρο και το στροφόμετρο.

  «Θέλαμε όλοι να μπορούν να βιώσουν την αίσθηση μιαςMustangV8 σε μία εξαιρετική αγωνιστική πίστα,» δήλωσε ο MarkTruby, vicepresident, Communications&PublicAffairs, FordΕυρώπης. «Το στοιχείο που κάνει αυτό το βίντεο μοναδικό είναι ότι ο θεατής έχει τον απόλυτο έλεγχο της γωνίας λήψης. Μπορεί να βλέπει προς οποιαδήποτε κατεύθυνση σαν να βρίσκεται στο cockpit τηςMustang, να αλλάζει σε πανοραμική άποψη να βλέπει την ταχύτητα και τις στροφές. Είναι μία απόλυτα βιωματική εμπειρία.»

  Το υλικό για το βίντεο διάρκειας 80 δευτερολέπτων καταγράφηκε σε μία μέρα μόνο από έξι κάμερες GoProμέσα στο αυτοκίνητο, ένα ‘ελικοπτεράκι’ (drone)και κάμερες στον εμπρός προφυλακτήρα. Ακολούθησε σχολαστικό μοντάζ για να διασφαλιστεί μία αρμονική πανοραμική εικόνα. Ο επαγγελματίας οδηγόςPaulSwiftοδήγησε τηMustangστο γύρο των2.6-kmτου Εθνικού Σιρκουί τουSilverstone, τόπο διεξαγωγής του Βρετανικού GrandPrix της F1.

  «Δεν έχω ξαναδεί ποτέ βίντεο 360° τέτοιας ποιότητας – έχεις την αίσθηση ότι βρίσκεσαι στο αυτοκίνητο,» δήλωσε οSwift. «Θα ήθελα να σας πω πώς έγινε αλλά έχω ορκιστεί να το κρατήσω μυστικό!»

  Για τηνonlineέκδοση του βίντεο τηςMustang, οι θεατές ξεκινούν τη δράση κάνοντας κλικ στο θρυλικό ‘αλογάκι’ και το μπουτόν εκκίνησης. Η κάμερα προσαρμόζεταιμε τα πλήκτρα (βέλη), την επιφάνεια αφής (trackpad) ή το ποντίκι. Κάνοντας κλικ στο εικονίδιο του ελικόπτερου εμφανίζεται μία εναέρια εικόνα, κάνοντας κλικ στη μετωπική επιφάνεια της Mustang εμφανίζεται η εικόνα από τη μάσκα. Μία πιο βασική έκδοση του βίντεο διατίθεται στοYouTubeστο σύνδεσμοhttps://youtu.be/3ifFZhMySq0

  Η νέα FordMustang που κυκλοφορεί στην Ευρώπη για πρώτη φορά στην 50χρονη ιστορία του μοντέλου, διατίθεται σε εκδόσεις fastbackή convertible. Η 5.0Mustangαποδίδει 421 PSμε ροπή 530 Nm, ενώδιατίθεται και κινητήρας 2.3EcoBoostμε 317 PSκαι ροπή 432 Nm.

  Σχόλια

  Σχόλια