Απαισιόδοξος ο πατέρας του Bianchi

Δυστυχώς τα νέα που έρχονται για τον άτυχο Jules Bianchi δεν είναι καθόλου αισιόδοξα

Δυστυχώς τα νέα που έρχονται για τον άτυχο Jules Bianchi δεν είναι καθόλου αισιόδοξα. Ο πατέρας του, Philippe, μιλώντας για την κατάσταση του γιού του δήλωσε ότι δεν είναι καθόλου αισιόδοξος για το μέλλον. Οι πιθανότητες να επανέλθει είναι μηδαμινές αλλά και να επανέλθει θα είναι ένας άνθρωπος με πάρα πολλές αναπηρίες, κάτι που όπως είχε πει ο ίδιος ο Bianchi θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να το αποδεχτεί. Έχουν περάσει 9 μήνες από το τραγικό ατύχημα στη Suzuka το 2014 κι ο Bianchi βρίσκεται στο νοσοκομείο της Νίκαιας.

Όπως δήλωσε ο πατέρας του Bianchi, τους τελευταίους 3 μήνες δεν υπάρχει πρόοδος της κατάστασής του και τα σημάδια που έχει δείξει κατά καιρούς ο Γάλλος δεν μπορούν να ερμηνευθούν με ασφάλεια αν είναι αντανακλαστική κίνηση ή λόγω του ότι καταλαβαίνει.

Είναι ένα αβάσταχτο καθημερινό μαρτύριο. Μερικές φορές νομίζουμε πως θα τρελαθούμε καθώς για εμένα αυτό που έχει συμβεί είναι χειρότερο από το να είχε πεθάνει. Δεν μπορούμε να τον βοηθήσουμε περισσότερο από αυτό που κάνουμε. Ο χρόνος περνάει και πλέον είμαι πιο απαισιόδοξος σε σχέση με το πώς ήμουν πριν 2-3 μήνες μετά το ατύχημα. Τότε ελπίζαμε πως θα υπήρχε καλύτερη εξέλιξη. Δυστυχώς έρχεται η στιγμή που πρέπει να συνειδητοποιήσεις πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση. Αν τελικά επανέλθει αλλά επανέλθει με τεράστιες αναπηρίες σίγουρα δεν θα είναι αυτό που θα ήθελε ο Jules να συμβεί. Είχαμε συζητήσει γι’ αυτό το θέμα. Μας είχε πει πως αν είχε ένα παρόμοιο ατύχημα με αυτό του Schumacher και δεν θα μπορούσε να οδηγήσει θα του ήταν εξαιρετικά δύσκολο να το αποδεχτεί, διότι η οδήγηση ήταν η ζωή του.

Σχόλια

Σχόλια