Το μέλλον του Raikkonen είναι στα χέρια του

Ο Arrivabene θέλει να σταματήσει η συνεχής συζήτηση για τον Raikkonen λέγοντας πως το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα

Ο επικεφαλής της Ferrari, Maurizio Arrivabene, συνεχίζει να δηλώνει ότι το μέλλον του Kimi Raikkonen είναι στα χέρια του Φινλανδού. Ο Ιταλός ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο αυτή να είναι η τελευταία χρονιά του Raikkonen στη Ferrari κι έκανε σαφές ότι το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο και δεν θέλει να μιλά γι’ αυτό.

Θα μιλήσουμε με τον Kimi την κατάλληλη στιγμή ώστε να δούμε τι θα γίνει, αυτό. Όμως σκεφτείτε τον Kimi για λίγο, όλοι μιλούν γι’ αυτόν από τον αγώνα του Μπαχρέιν. Έτσι μπορείς να έχεις καλή διάθεση όταν μπαίνεις στο μονοθέσιο; Όχι. Αυτό που θέλω είναι να παραμείνει ψύχραιμος και να κάνει τη δουλειά του. Όπως έχω πει ξανά, το μέλλον του Kimi είναι στα χέρια του. Γνωρίζει τι πρέπει να κάνει και γνωρίζει ότι κρατά το μέλλον στο χέρια του. Δεν θέλω να μιλήσω άλλο γι’ αυτόν διότι έχουμε ακόμα 10 αγώνες μπροστά μας.

Οι φήμες όσο περνάει ο καιρός όλο και φουντώνουν. Μέχρι στιγμής έχουν αναφερθεί 4 ονόματα για αντικατάσταση του Raikkonen το 2016 στη Ferrari, οι Bottas, Hulkenberg, Ricciardo και Verstappen. Η κατάσταση με τον Raikkonen να μη βρίσκεται σε φόρμα είναι βούτυρο στο ψωμί των ΜΜΕ.

Σχόλια

Σχόλια