Η Aston Martin συνδέεται με περισσότερες ομάδες

Η επιστροφή της Aston Martin στην F1 ίσως τελικά γίνει με μία από τις Williams, Force India και Lotus

Στο πλαίσιο του Grand Prix Μ. Βρετανίας κυκλοφόρησε η φήμη πως η Aston Martin σκέφτεται να επιστρέψει στην F1 και μάλιστα να συνεργαστεί με τη Red Bull Racing το 2016. Η βρετανική μάρκα θα προσφέρει μόνο το όνομα και το σήμα της αλλά οι κινητήρες θα είναι της Mercedes. Η γερμανική εταιρεία κατέχει το 5% της Aston Martin κι όλο αυτό έχει σκοπό την προώθηση της premium βρετανικής εταιρείας.

Οι φήμες που συνδέουν την Aston Martin με την RBR βγήκαν από το Autocar, το οποίο αν δεν υπήρχε… φωτιά δεν θα άφηνε τον… καπνό να βγει στη δημοσιότητα. Από εκείνη τη στιγμή έχουν ακολουθήσει δηλώσεις τόσο του Niki Lauda -ο οποίος αναφέρει ότι δεν έχει ακούσει κάτι σχετικό- όσο και του Christian Horner -ο οποίος λέει πως όλα αυτά είναι φήμες και παραμένουν με τη Renault.

Μπορεί η σύνδεση με την RBR να είναι όντως φήμη αλλά το ότι η Aston Martin σκέφτεται να επιστρέψει στην F1 είναι γεγονός και μπορεί να συμβεί με μία από τις ομάδες που έχουν ήδη κινητήρες Mercedes, δηλαδή Williams, Force India και Lotus.

Alex Switch

Σχόλια

Σχόλια