Ο Hulk στο Silverstone έστειλε μήνυμα στη Ferrari

O Γερμανός έφερε τη Force India στην 7η θέση μετά από έναν εξαιρετικό αγώνα κρατώντας τον Raikkonen πίσω του στο πρώτο stint

Ο Nico Hulkenberg για μία ακόμα φορά έδειξε πως όταν βρεθεί μέσα σε ανταγωνιστικό μονοθέσιο μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Ο Γερμανός με την αναβαθμισμένη Force India VJM08-B κατάφερε να τερματίσει στην 7η θέση αφού πρώτα νίκησε τους οδηγούς της Ferrari στο πρώτο stint. Ο Hulk με εξαιρετική εκκίνηση κατάφερε να στρίψει 5ος και στη συνέχεια κράτησε πίσω του τον Kimi Raikkonen στέλνοντας μήνυμα στους ανθρώπους της Scuderia για το μέλλον.

Η εκκίνησή μου ήταν φανταστική, ίσως η καλύτερη που έχω κάνει στην F1. Εκτοξεύτηκα στην 5η θέση μπροστά από τις δύο Ferrari. Κατάφερα στο πρώτο stint να κρατηθώ μπροστά τους αλλά ο ρυθμός τους ήταν καλύτερος και μέσω στρατηγικής πέρασαν μπροστά. Όταν ξεκίνησε η βροχή στάθηκα πολύ άτυχος καθώς μόλις είχα περάσει την είσοδο των pit και χρειάστηκε να κάνω έναν ολόκληρο γύρο χάνοντας χρόνο. Συνολικά πιστεύω ότι η 7η θέση είναι ένα σπουδαίο αποτέλεσμα και πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι. Το νέο μονοθέσιο λειτουργεί εξαιρετικά και είναι 100% στη σωστή κατεύθυνση. Αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα.

Σχόλια

Σχόλια