Η Honda στοχεύει στην αύξηση ιπποδύναμης

Η Honda δηλώνει ότι έχει ένα καλό πλάνο ώστε να καλύψει το χαμένο έδαφος μετά την καλοκαιρινή διακοπή

Η Honda δηλώνει ότι έχει ένα καλό πλάνο ώστε να καλύψει το χαμένο έδαφος μετά την καλοκαιρινή διακοπή. Οι Ιάπωνες έχουν στη διάθεσή τους 7 tokens που μπορούν να χρησιμοποιήσουν για τη βελτίωση του κινητήρα κι όπως αναφέρει ο αγωνιστικός διευθυντής, Yasuhisa Arai, στόχος είναι η αύξηση ιπποδύναμης. Ωστόσο πέρα από την ιπποδύναμη η Honda πρέπει να βρει λύσεις και για την αξιοπιστία.

Έχουμε ακόμα στη διάθεσή μας 7 tokens τα οποία θα τα χρησιμοποιήσουμε στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, μετά το καλοκαίρι. Πρόκειται να αντικαταστήσουμε πολλά εξαρτήματα ώστε να βελτιώσουμε την ιπποδύναμη. Νομίζω ότι θα μπορέσουμε να καλύψουμε λίγο από το χαμένο έδαφος. Αυτός είναι ο στόχος μας και οι οδηγοί γνωρίζουν το πλάνο μας και μας εμπιστεύονται.

Σύμφωνα με τον Arai οι βελτιώσεις θα γίνουν κυρίως στον κινητήρα εσωτερικής καύσης.

Ο θάλαμος καύσης είναι πολύ σημαντικός για να πάρεις ιπποδύναμη. Οπότε αλλάζοντας τον σχεδιασμό του, τον χρονισμό βαλβίδων και όλα τα υπόλοιπα γύρω από αυτό μπορούμε να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα. Όμως εκτός από τον κινητήρα εσωτερικής καύσης υπάρχουν κι άλλα πράγματα όπως τα MGU-K, MGU-H και η τουρμπίνα. Πρέπει να δουλέψουμε και πάνω σε αυτά ώστε να πάρουμε περισσότερη ιπποδύναμη.

Σχόλια

Σχόλια