Ο Ricciardo δεν λέει όχι σε πιθανή μεταγραφή του στη Ferrari

Ο Αυστραλός δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο της μεταγραφής του στο Maranello καθώς στην F1 όλα είναι πιθανά

Το 2015 εξελίσσεται σε μια πολύ κακή χρονιά για τη Red Bull Racing και τον Daniel Ricciardo. Ο Αυστραλός απέδειξε πέρυσι ότι είναι ένας οδηγός νικητής και πως μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Ο συνδυασμός της κακής απόδοσης της RBR με την κακή απόδοση του Kimi Raikkonen έχει ξεκινήσει τη φημολογία περί αντικατάστασης του Φινλανδού από τον Αυστραλό. Ο Ricciardo δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο της μεταγραφής του στη Ferrari καθώς στην F1 όλα είναι πιθανά.

Πρώτα από όλα, δεν συζητάω για συμβόλαιο ή οτιδήποτε άλλο. Αυτό που θέλω είναι να νικήσω. Φέτος είμαι τόσο απογοητευμένος λόγω του ότι δεν μπορώ να νικήσω. Όσον αφορά στα συμβόλαια δεν είναι τόσο εύκολο να πεις «ναι θα πάω στη Ferrari». Υπάρχουν δικλίδες στα συμβόλαια οι οποίες δεν επιτρέπουν να φύγω. Όμως ταυτόχρονα πιστεύω ότι η Red Bull μπορεί να βελτιωθεί και του χρόνου να είναι ξανά μπροστά. Πιστεύω στους ανθρώπους της ομάδας. Έχουμε την ικανότητα να κάνουμε το επόμενο βήμα και να επιστρέψουμε στις μπροστά θέσεις.

Ο Αυστραλός συνέχισε λέγοντας:

Για να επιστρέψω στο θέμα της Ferrari. Είναι ωραίο να αναγνωρίζεσαι από μια ομάδα όπως αυτή οπότε το παίρνω ως κομπλιμέντο και θα δούμε τι θα γίνει. Ποτέ δεν μπορείς να αποκλείσεις τίποτα, όλα μπορούν να αλλάξουν. Ο Dietrich έκανε κάποιες δηλώσεις και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Το θεωρώ απίθανο να πάω στη Ferrari αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Σίγουρα αν η Renault ανακάμψει το 2016 και η RBR επιστρέψει στο επίπεδο του 2014 τότε το μέλλον της συνεργασίας του Ricciardo με την ομάδα θα είναι καλύτερο. Ωστόσο ακόμα όλα είναι ανοιχτά καθώς κανείς δεν γνωρίζει τι θα συμβεί του χρόνου και πόσο θα μπορέσει να βελτιωθεί η Renault.

Σχόλια

Σχόλια