Η Force India ετοιμάζει περισσότερες αναβαθμίσεις για το Silverstone

Στις δοκιμές της Αυστρίας η ινδική ομάδα αξιολογεί μέρος των αναβαθμίσεων ολόκληρη η VJM08 Spec-B αναμένεται στο Silverstone

Η Force India βρίσκεται στην Αυστρία για το 2ήμερο δοκιμών εξέλιξης αξιολογώντας ορισμένες από τις αναβαθμίσεις της VJM08 Spec-B. Ο Esteban Ocon οδήγησε την πρώτη ημέρα και σημείωσε τη 2η ταχύτερη επίδοση. Ο νεαρός μετά τις δοκιμές δήλωσε ότι το μονοθέσιο έχει κάνει άλματα εξέλιξης και περιμένει πως στο GP Μ. Βρετανίας θα είναι πολύ γρήγορο.

Η εξέλιξη είναι στον σωστό δρόμο. Το μονοθέσιο ήταν καταπληκτικό, πραγματικά πολύ γρήγορο. Θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε πώς θα είναι στο Silverstone αλλά μάλλον θα είναι πολύ γρήγορο. Η ομάδα έχει ρίξει σκληρή δουλειά και νομίζω ότι θα ανταμειφθούν

Ο επικεφαλής της ομάδας, Bob Fernley, αποκάλυψε ότι το μονοθέσιο που βρίσκεται στις δοκιμές εξέλιξης δεν έχει το τελικό πακέτο αναβαθμίσεων. Αυτό αναμένεται στο Silverstone.

Αυτή τη στιγμή έχουμε φέρει μία νέα πτέρυγα, νέο ρύγχος αλλά και αναβαθμίσεις στην πίσω πτέρυγα. Το τελικό πακέτο θα περιλαμβάνει νέο πάτωμα και ρύγχος αλλά και αλλαγή στον σχεδιασμό του monocoque ώστε να διευκολυνθούν οι αλλαγές. Όλα τα crash test έχουν ολοκληρωθεί πριν μερικές εβδομάδες.

Σχόλια

Σχόλια