Ο Horner καλεί τον Brawn να σώσει την F1

Ο Βρετανός θεωρεί πως η F1 πρέπει να στραφεί σε κάποιον ανεξάρτητο να γράψει τους κανονισμούς, όπως ο Brawn

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της Red Bull Racing, Christian Horner, o Ross Brawn είναι ο άνθρωπος που μπορεί να βοηθήσει την F1 να βγει από την κρίση των τελευταίων ετών. Για ένα ακόμα Grand Prix το θέαμα ήταν ελάχιστο, επίσης οι πολύπλοκοι κανονισμοί γύρω από τους κινητήρες, με τις τεράστιες ποινές, δείχνουν ότι η F1 ακολουθεί το λάθος μονοπάτι.

Ο Βρετανός βρίσκεται εκτός F1 κι έτσι δεν πρόκειται να ακολουθήσει το συμφέρον κάποιας ομάδας. Ίσως λοιπόν ο πολυμήχανος Brawn να μπορέσει να βάλει την F1 στον σωστό δρόμο.

Οι κανονισμοί γύρω από τους κινητήρες και γύρω από τις ποινές είναι πολύπλοκοι με αποτέλεσμα να γίνεται κακό στην F1. Έτσι ίσως να πρέπει να στραφούμε σε κάποιον ανεξάρτητο ο οποίος δεν εμπλέκεται με την F1, κάποιος όπως ο Ross Brawn. Καταλαβαίνει πως λειτουργεί η F1, τις προκλήσεις που υπάρχουν κι έτσι θα μπορέσει να γράψει τους τεχνικούς κανονισμούς που θα ακολουθήσει το σπορ.

O Horner συνέχισε βάζοντας τους Bernie Ecclestone και Jean Todt στο παιχνίδι λέγοντας ότι πρέπει να αναλάβουν πρωτοβουλίες.

Όπως όλοι γνωρίζετε το Strategy Group αυτή τη στιγμή είναι ακατάλληλο. Έτσι πρέπει ο Ecclestone και η FIA να αποφασίσουν πώς θέλουν να είναι η F1. Πρέπει να πουν στις ομάδες: Έτσι θέλουμε να είναι η F1, αυτοί είναι οι κανονισμοί, ορίστε και η αίτησή σας για το πρωτάθλημα.

Σχόλια

Σχόλια