Οι επιδόσεις του Hulkenberg «φωνάζουν» για καλύτερη ομάδα

Ο Γερμανός πήρε τα μέγιστα στην Αυστρία φέρνοντας τη Force India στην 6η θέση

Η Force India μετά το Grand Prix Αυστρίας πέρασε στην 5η θέση του πρωταθλήματος κατασκευαστών χάρη στην καλή στρατηγική και την αλάνθαστη οδήγηση των Nico Hulkenberg και Sergio Perez. Ο Γερμανός μπορεί να μην κατάφερε να κρατηθεί μπροστά από τη Williams του Bottas αλλά τερμάτισε στην 6η θέση παίρνοντας πραγματικά τα μέγιστα από τη VJM08. Εξίσου δυνατή επίδοση ήταν και αυτή του Μεξικανού ο οποίος έδωσε σκληρές μάχες για να τερματίσει στην 9η θέση.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την 6η θέση σήμερα. Γνωρίζαμε ότι θα ήταν πολύ δύσκολο να κρατήσω τον Bottas πίσω οπότε η 6η θέση ήταν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για σήμερα. Είχαμε μερικές ωραίες μάχες αλλά ήταν δύσκολο να ακολουθήσω τον ρυθμό των υπολοίπων. Συνολικά ήταν ένα καλό 3ήμερο και με τους βαθμούς που πήραμε έχουμε καλή ψυχολογία για τον αγώνα στο Silverstone. Εκεί ελπίζω να κάνουμε το βήμα εμπρός. 

Η Force India ετοιμάζεται για τον εντός έδρας αγώνα της, καθώς το εργοστάσιό της είναι δίπλα στο Silverstone. Εκεί ελπίζει σε ένα ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα διότι θα αγωνιστεί με την πολύ-αναμενόμενη VJM08 spec-B, η οποία θα έχει νέο κοντό ρύγχος αλλά και πολλές άλλες αναβαθμίσεις.

Ο Hulkenberg χωρίς καμία αναβάθμιση στο μονοθέσιό του και με το παλιό spec κινητήρα της Mercedes είχε ένα σπουδαίο 3ήμερο αμέσως μετά την ιστορική νίκη του στο Le Mans. Η F1 θα πρέπει να σκεφτεί πολύ καλά τι θα κάνει με τον Γερμανό καθώς αν δεν τον δούμε σε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό τότε πολύ πιθανό του χρόνου να είναι στο ίδιο motorhome με τον Mark Webber.

Σχόλια

Σχόλια