Η RBR ελπίζει για λίγους βαθμούς

Οι «ταύροι» πρόκειται να έχουν έναν πολύ δύσκολο αγώνα στην Αυστρία καθώς εκκινούν από τις θέσεις 17 και 18

Σίγουρα η Red Bull Racing θα ήθελε ένα καλύτερο αποτέλεσμα στις κατατακτήριες του GP Αυστρίας και καλύτερες θέσεις εκκίνησης για τον εντός έδρας αγώνα της καθώς οι Daniel Ricciardo και Daniil Kvyat θα εκκινήσουν από τη 18η και 17η θέση αντίστοιχα. Εκκινώντας από τόσο πίσω περιμένουν έναν δύσκολο αγώνα και δεδομένης της κακής απόδοσης του κινητήρα της Renault τα πράγματα θα είναι ακόμα χειρότερα. Ο Ricciardo μιλώντας μετά τις κατατακτήριες δήλωσε ότι θα μπορούσε να μπει στο Q3 αλλά δεν τα κατάφερε λόγω προβλημάτων στα φρένα.

Στο Q2 είχα κάποια προβλήματα με τα φρένα όμως δεν είμαι σίγουρος αν γνωρίζουμε την αιτία. Το αποτέλεσμα ήταν να μην μπορέσουμε να φέρουμε τα φρένα στη σωστή θερμοκρασία . Δεν ξέρω αν έφταιγε κάτι από τα συστήματα επιβράδυνσης του κινητήρα ή τα κατεβάσματα ταχυτήτων. Παρόλο που φρέναρα πιο βαθιά στις στροφές δεν μπορούσα να κερδίσω χρόνο. Είμαι σίγουρος πως αν δεν είχαμε αυτό το πρόβλημα θα είχα περάσει στο Q3.

Ο Kvyat δήλωσε ότι θα προσπαθήσει για μερικούς βαθμούς.

Πήραμε τα μέγιστα σήμερα σε αυτές τις περίεργες συνθήκες. Αυτό είναι θετικό αλλά αν δούμε από πού θα εκκινήσουμε τότε καταλαβαίνουμε ότι έχουμε μπροστά μας έναν δύσκολο αγώνα. Αν καταφέρουμε να πάρουμε μερικούς βαθμούς θα είναι καλό αποτέλεσμα για την ομάδα.

Σχόλια

Σχόλια