Τα λάθη που δεν κόστισαν

Η μάχη των Hamilton-Rosberg για την pole στο GP Αυστρίας ήταν τόσο έντονη που και οι δύο δεν απέφυγαν το λάθος

Η μάχη των Lewis Hamilton και Nico Rosberg για την pole position στο GP Αυστρίας ήταν τόσο έντονη που και οι δύο δεν απέφυγαν το λάθος στην τελευταία προσπάθεια. Ο Βρετανός έκανε λάθος στην πρώτη στροφή κι αφού μπλόκαρε τα πίσω φρένα βγήκε με τετ-α-κε στον χώρο διαφυγής. Τότε πίστεψε ότι όλα είχαν τελειώσει και πως είχε χάσει την pole, όμως στην τελευταία στροφή της πίστας ο Rosberg έκανε κι αυτός λάθος με αποτέλεσμα να βγει στην αμμοπαγίδα.

Όταν έκανα το λάθος αμέσως σκέφτηκα ότι έχασα την pole όμως είμαι πολύ χαρούμενος που είχα μια δυνατή προσπάθεια στο Q3. Όταν το έχασα δεν ξέρω τι συνέβη, μπλόκαραν οι πίσω τροχοί και με απότομη αντίδραση γύρισε το πίσω μέρος. Είναι παρόμοιο με αυτό που συνέβη στη στροφή 2 πέρυσι. Δεν ξέρω τι συμβαίνει, ίσως έχω βαρύ πόδι.

Ο Rosberg δήλωσε πως είναι εκνευρισμένος με το λάθος του.

Βγήκα στο τεχνητό γρασίδι στην τελευταία στροφή και μάλλον ήταν ακόμα βρεγμένο κι έχασα τον έλεγχο. Είμαι πολύ εκνευρισμένος με αυτό καθώς σε εκείνο το σημείο ήμουν ακριβώς 2 δέκατα ταχύτερος από πριν οπότε θα μπορούσα να νικήσω τον χρόνο του Lewis. Χρειάστηκε να ρισκάρω παραπάνω και το παράκανα.

Οι οδηγοί της Mercedes ήταν τυχεροί που η Ferrari δεν είχε την ταχύτητα για την πρώτη θέση.

Σχόλια

Σχόλια