Η Williams αισιοδοξεί για βάθρο

Ο Bottas είναι ευχαριστημένος με τις αναβαθμίσεις της FW37 και είναι έτοιμος για επίθεση

Ο Valtteri Bottas πιστεύει ότι μπορούν να παλέψουν για μία θέση στις δύο πρώτες σειρές εκκίνησης και στη συνέχεια για το βάθρο. Η Williams έχει φέρει ένα μεγάλο πακέτο αναβαθμίσεων στην Αυστρία κι ο Φινλανδός δήλωσε ότι όλα λειτουργούν άψογα και πως η FW37 έχει κάνει βήματα προόδου. Η βρετανική ομάδα έμεινε χαμηλά στην κατάταξη του FP2 καθώς επικεντρώθηκε στα μεγάλα stint και στην αξιολόγηση των αναβαθμίσεων. Στο FP3 θα δούμε τις δυνατότητές της στον έναν γρήγορο γύρο.

Νομίζω πως έχουμε κάνει ένα βήμα προς το εμπρός. Όλα λειτουργούν όπως περιμέναμε. Οι αναβαθμίσεις έχουν προσθέσει κάθετη δύναμη στο μονοθέσιο και σε κάθε stint ήταν και καλύτερο. Πέρυσι ήμασταν πολύ δυνατοί στις κατατακτήριες και στον αγώνα, πιστεύω ότι και φέτος θα είμαστε αλλά δεν ξέρω αν θα βρεθούμε στο ίδιο επίπεδο με την περασμένη χρονιά. Μπορούμε να βρεθούμε στη δεύτερη σειρά εκκίνησης, ο στόχος για τις κατατακτήριες είναι η πρώτη τριάδα. Θεωρώ ότι θα βρεθούμε πολύ κοντά στους πρωτοπόρους κι αυτή τη φορά η διαφορά μας θα είναι μικρότερη από ποτέ.

Μπορεί η Williams να έχει στόχο να παλέψει με τις Ferrari και Mercedes αλλά θα πρέπει να προετοιμαστεί για την επίθεση της Lotus η οποία έδειξε στο FP2 ότι έχει την ταχύτητα για μια δυνατή εμφάνιση.

Σχόλια

Σχόλια