Ο Raikkonen είναι αισιόδοξος για τη συνέχεια

Ο Φινλανδός δεν είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει την πολύ μαλακή γόμα σε μεγάλα stint αλλά δηλώνει πως αυτό δεν είναι πρόβλημα

Ο Kimi Raikkonen νιώθει έτοιμος για τη συνέχεια του GP Αυστρίας παρόλο που δεν είχε την ευκαιρία να δουλέψει με την πολύ μαλακή γόμα σε μεγάλο stint προσομοίωσης αγώνα. Ο Φινλανδός στη δεύτερη γρήγορη προσπάθειά του με τα κόκκινα Pirelli είχε έντονο μπλοκάρισμα καταστρέφοντας το ένα και μοναδικό σετ. Έτσι συνέχισε το πρόγραμμά του με τη μαλακή γόμα.

Είχαμε μια φυσιολογική Παρασκευή αλλά καταφέραμε να κάνουμε μόνο έναν γύρο με την πολύ μαλακή γόμα. Θα ήθελα να την είχα δοκιμάσει σε μεγάλο stint αλλά κατέστρεψα το σετ. Παρόλα αυτά δεν νιώθω απροετοίμαστος για τη συνέχεια. Προσπαθήσαμε με το άλλο μονοθέσιο να δοκιμάσουμε μεγάλο stint με την πολύ μαλακή γόμα αλλά τελικά δεν ήταν τόσο μεγάλο όσο θα θέλαμε (σ.σ. λόγω προβλήματος με το κιβώτιο του Vettel). Η προσομοίωση με τη μαλακή γόμα ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα αλλά ακόμα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Ωστόσο δεν ήταν κακή ημέρα.

Ο ρυθμός της Ferrari τόσο στον έναν γρήγορο γύρο όσο και στις μεγάλες αποστάσεις δείχνει αρκετά δυνατός. Η συνέχεια του GP θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Σχόλια

Σχόλια