Με νέο κινητήρα ο Perez στην Αυστρία

Ο Μεξικανός ελπίζει σε ένα δυνατό αποτέλεσμα έχοντας ώθηση από τον φρέσκο κινητήρα της Mercedes

H Force India ήταν η μοναδική ομάδα με κινητήρα Mercedes που δεν είχε νέα μονάδα στον Καναδά και στην Αυστρία ήρθε η σειρά της. Όχι όμως και για τους δύο οδηγούς. Μόνο ο Sergio Perez θα έχει νέο κινητήρα στο Red Bull Ring καθώς έβγαλε τους 7 πρώτους αγώνες του πρωταθλήματος με τον ίδιο κινητήρα. Ο Nico Hulkenberg έχει ήδη χρησιμοποιήσει τον 2ο κινητήρα κι έτσι η στρατηγική της ομάδας λέει πως παραμένει με τον ίδιο στην Αυστρία. Το θετικό για τον Perez δεν είναι μόνο ότι θα έχει φρέσκο κινητήρα αλλά και το ότι η Mercedes έχει πραγματοποιήσει αναβαθμίσεις για λόγους αξιοπιστίας.

Νομίζω ότι είναι μια καλή πίστα για να έχεις νέο κινητήρα, καθώς είναι ιδιαίτερα απαιτητική. Ελπίζω αυτή η αλλαγή να μας δώσει καλή ώθηση ώστε να πετύχουμε ένα δυνατό αποτέλεσμα. Περιμένω ένα καλό 3ήμερο με τον νέο κινητήρα.

Το πρώτο βήμα έγινε. Το επόμενο βήμα ανανέωσης για την Force India θα γίνει στο Grand Prix Μ. Βρετανίας όπου εκεί θα κάνει το ντεμπούτο του το Spec-B μονοθέσιο που ετοιμάζει η ομάδα εδώ και μερικούς μήνες. Οι άνθρωποι της ινδικής ομάδας ταλαιπωρήθηκαν αρκετά με το νέο πολύ κοντό ρύγχος αλλά τελικά πέρασε τα crash test και η πλήρως αναβαθμισμένη VJM08 αναμένεται στο Silverstone.

Σχόλια

Σχόλια