Ο Ecclestone προτείνει εναλλαγή Monza-Imola

Ο Βρετανός θέλει και τις δύο πίστες στην F1 από το 2017 αρκεί η Monza να βρει τα χρήματα

Πριν μερικές ημέρες σας αναφέραμε ότι o δήμαρχος του Αγίου Μαρίνου, Daniele Manca, ήρθε σε επαφή με τον Bernie Ecclestone συζητώντας το ενδεχόμενο να δούμε ξανά την Imola στο καλεντάρι της F1 (σχετικό θέμα). Η ιταλική πίστα συζητά την περίπτωση να βρεθεί στην F1 το 2017 ως το Ιταλικό Grand Prix καθώς υπάρχει πιθανότητα η Monza να βρεθεί εκτός. Το συμβόλαιο της Monza ολοκληρώνεται στο τέλος του 2016 κι ο Ecclestone έχει ζητήσει από την ιταλική πίστα να πληρώσει τα χρήματα που πληρώνουν και οι άλλες ευρωπαϊκές πίστες. Ωστόσο οι άνθρωποι της Monza δηλώνουν πως δεν έχουν τα απαραίτητα χρήματα και προς το παρόν δεν έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Ecclestone.

Ο Βρετανός δηλώνει ότι μπορούν να υπάρξουν και οι δύο πίστες στην F1, (Monza-Imola) και να εναλλάσσονται αρκεί η Monza να βρει τα χρήματα. Αυτό συνέβαινε και στο Γερμανικό GP με Nurburgring και Hockenheim.

Η Imola πρότεινε να εναλλάσσεται με τη Monza. Αυτό μπορεί να γίνει. Θέλω η Ιταλία να μείνει στην F1 πάση θυσία, αλλά ενώ η Imola έχει έρθει σε επαφή μαζί μου, έχω να ακούσω νέα από τη Monza εδώ κι έναν μήνα. Υπάρχει θέληση να σωθεί το Ιταλικό GP αλλά δεν υπάρχουν χρήματα. Δεν έχει νόημα να το συζητάμε αν δεν υπάρχουν χρήματα, για να έχεις GP χρειάζεσαι χρήματα. Αν τα βρουν, τότε ο αγώνας θα γίνει κανονικά.

Ο Βρετανός συνέχισε λέγοντας πως η Imola μπορεί να επιστρέψει στην F1 το 2017.

Πώς μπορώ να ξεχάσω τη συμμετοχή αυτής της πόλης, τη χαρά στα πρόσωπα των tifosi; H Imola έχει το δικό της κομμάτι στην καρδιά μου. Ήταν μια ωραία εμπειρία που μπορεί να ζωντανέψει ξανά μόλις ολοκληρωθεί το συμβόλαιο της Monza στο τέλος του 2016.

Σχόλια

Σχόλια