Η Manor δεν λέει όχι για Honda το 2016

O Lowdon δήλωσε ότι όλα είναι ανοιχτά για του χρόνου παρά την καλή συνεργασία με τη Ferrari

Η Manor μπορεί να έχει συνεργασία με τη Ferrari στο κομμάτι των κινητήρων αυτή τη στιγμή, αλλά ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Graeme Lowdon, δηλώνει ότι όλα είναι ανοιχτά για του χρόνου. Η Manor τις τελευταίες ημέρες έχει συνδεθεί με τη Honda κι ο Lowdon παραδέχεται ότι μπορεί να γίνει αλλαγή προμηθευτή το 2016. Η Honda αντιμετωπίζει πολλές δυσκολίες με τον κινητήρα της σε αυτή τη νέα εποχή της F1 κι έτσι αρχίζει να σκέφτεται το ενδεχόμενο 2ης ομάδας το 2016 ώστε να επιταχύνει τον ρυθμό εξέλιξης κι επίλυσης των προβλημάτων. Η Manor λοιπόν είναι μία από τις επιλογές που εξετάζει η Honda για το 2016.

Όλα είναι ανοιχτά για το 2016. Προς το παρόν έχουμε μια πολύ καλή σχέση με τη Ferrari η οποία μας βοηθά πολύ. Όμως υπάρχει ευελιξία για το πού μπορούμε να πάμε του χρόνου.

Μια τέτοια συνεργασία θα έχει όφελος και για τις δύο πλευρές. Η Honda θα έχει άλλα δύο μονοθέσια που θα γράφουν χιλιόμετρα και θα προσφέρουν δεδομένα. Η Manor θα έχει δωρεάν ή σχεδόν δωρεάν κινητήρες καθώς οι Ιάπωνες φαίνεται πως χρειάζονται την έξτρα ομάδα περισσότερο απ’ ότι τους χρειάζεται η Manor.

Σχόλια

Σχόλια