Η Ferrari πάει Αυστρία με όπλο τα κόκκινα P Zero

Η στρατηγική και η σωστή διαχείριση της πολύ μαλακής γόμας θα επιτρέψει στη Ferrari να πιέσει τη Mercedes

Το GP του Καναδά δεν εξελίχθηκε όπως ακριβώς θα ήθελαν οι άνθρωποι της Ferrari. Η Scuderia είχε αναβαθμισμένο κινητήρα και στόχευε να πιέσει τη Mercedes. Ωστόσο αυτό δεν έγινε και τώρα οι Ιταλοί θα προσπαθήσουν να αντεπιτεθούν στην Αυστρία. Σύμφωνα με τον μηχανικό αγώνα του Sebastian Vettel, Riccardo Adami, το κλειδί για να πιέσουν τη Mercedes είναι τα πολύ μαλακά ελαστικά της Pirelli. Θα προσπαθήσουν να πάρουν τα μέγιστα από τα κόκκινα P Zero και με σωστή στρατηγική την Κυριακή ελπίζουν σε ένα δυνατό αποτέλεσμα.

Είναι πολύ σημαντικό να καταφέρουμε να πιέσουμε τη Mercedes. Για να το καταφέρουμε αυτό θα προσπαθήσουμε να μάθουμε όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται τα ελαστικά την Παρασκευή στα FP και στη συνέχεια θα ετοιμάσουμε μια καλή στρατηγική για την Κυριακή. Επίσης πρέπει να δώσουμε βάρος και στις κατατακτήριες, περισσότερο από κάθε άλλο αγώνα, ώστε να εκκινήσουμε από τις μπροστά θέσεις και μετά να επιτεθούμε με τα πολύ μαλακά ελαστικά.

Ο Adami συνέχισε λέγοντας πως στην Αυστρία θα έχουν ορισμένες αναβαθμίσεις (βελτιώσεις στην εμπρός πτέρυγα και στο πάτωμα) ώστε να βελτιώσουν κάποιες από τις αδυναμίες της SF15-T.

Η εξέλιξη τρέχει σε κάθε αγώνα. Σε κάθε GP έχουμε νέα εξαρτήματα. Στην Αυστρία θα προσπαθήσουμε να λύσουμε τις αδυναμίες του μονοθεσίου φέρνοντας αναβαθμίσεις. Ανυπομονούμε να δούμε τη δουλειά μας να ανταμείβεται.

Σχόλια

Σχόλια