Η Lotus έχει βάλει στόχο τη Red Bull

Η ομάδα του Enstone πιστεύει ότι μπορεί να φτάσει και να ξεπεράσει τους «ταύρους» στην κούρσα του πρωταθλήματος

Η Lotus πιστεύει ότι μπορεί να κυνηγήσει και να ξεπεράσει τη Red Bull Racing στην κούρσα του πρωταθλήματος. Η ομάδα από το Enstone έχει στη διάθεσή της τον καλύτερο κινητήρα του grid κι αυτό είναι προς όφελός της στη μάχη με τους «ταύρους». Ωστόσο οι πρώην πρωταθλητές δεν είναι εύκολος αντίπαλος διότι έχουν αστείρευτους πόρους τους οποίους θα χρησιμοποιήσουν για την εξέλιξη της RB11. Η Lotus είναι 21 βαθμούς πίσω από την RBR κι ο αναπληρωτής επικεφαλής της ομάδας, Federico Gastaldi, πιστεύει ότι η E23 μπορεί να βρεθεί στην 4η θέση του πρωταθλήματος.

Πιέζουμε σκληρά και η ομάδα που βρίσκεται ακριβώς μπροστά μας είναι η Red Bull. Ξεκίνησαν τη χρονιά καλύτερα από εμάς, πήραν περισσότερους βαθμούς αλλά έχοντας λύσει τα προβλήματά μας, νομίζω ότι από εδώ και πέρα θα είμαστε καλύτεροι. Είναι αλήθεια ότι οι περισσότεροι αντίπαλοί μας που βρίσκονται μπροστά μας έχουν περισσότερους πόρους από εμάς αλλά οι άνθρωποι στο Enstone είναι μαχητές και θέλουν να αποδείξουν ότι μπορούν να σταθούν απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους. Γνωρίζουμε ότι η Red Bull θα βελτιώσει το μονοθέσιό της αλλά επίσης γνωρίζουμε ότι κι εμείς θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να τους φτάσουμε και να τους νικήσουμε.

Ο τεχνικός διευθυντής της Lotus, Nick Chester, δηλώνει ότι πλέον έχουν μάθει αυτά που χρειάζονταν για τον νέο τους κινητήρα κι έχει έρθει η ώρα να πιέσουν.

Θέλουμε να διατηρήσουμε τη θέση μας κι ο στόχος είναι να βελτιωθούμε όσο περισσότερο μπορούμε. Υπάρχει μεγάλο κενό από την 4η θέση αλλά πλέον έχουμε την αξιοπιστία και τη γνώση μετά την αλλαγή κινητήρα που κάναμε φέτος. Γνωρίζουμε ότι η Red Bull έχει πολλούς πόρους στην διάθεσή της αλλά θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε ώστε να τους φτάσουμε.

Σχόλια

Σχόλια