Να τραβήξουν το αφτί του Marquez ή όχι;

  Διάφοροι αναβάτες έδωσαν τη δική τους οπτική στην επιθετικότητα του Marc Marquez

  Ο Marc Marquez για μια ακόμα φορά έπραξε πέρα από το όριο και έπεσε έχοντας παραλίγο επαφή με τον Jorge Lorenzo. Ο Ισπανός έχασε τα φρένα στον 3ο γύρο του Καταλανικού GP και παραλίγο να πέσει στο πίσω μέρος της Yamaha του Lorenzo. Ευτυχώς απέφυγε τον πρωτοπόρο, αλλά ο ίδιος κατέληξε στην αμμοπαγίδα χάνοντας για μια ακόμα φορά την ευκαιρία για ένα καλό αποτέλεσμα.

  Η αντίδραση των αναβατών ήταν ανάμεικτη στο αν πρέπει κάποιος να τραβήξει το αφτί του Marquez για τον τρόπο που οδηγεί και τον τρόπο που ρισκάρει μέσα στην πίστα. Άλλοι, όπως ο Jorge Lorenzo ήταν ξεκάθαρα προς το «ναι, πρέπει κάποιος να του μιλήσει», ενώ κάποιοι άλλοι, όπως ο Bradley Smith, ήταν πιο διαλλακτικοί.

  Ο Lorenzo, στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα απάντησε με μια έκφραση στο πρόσωπό του αφήνοντας ξεκάθαρα να εννοηθεί ότι πρέπει κάποιος να τον τιμωρήσει. «Δεν χρειάζεται να πω κάτι… η έκφραση στο πρόσωπό μου τα λέει όλα», είπε μόνο ο Lorenzo. Περίπου στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και ο Pedrosa, αν και κράτησε χαμηλότερο προφίλ: «Έτσι είναι οι αγώνες. Συμβαίνουν αυτά, αλλά η εμπειρία είναι ένας σημαντικός παράγοντας».

  Ο Rossi από την άλλη έπαιξε με τις λέξεις και με χιούμορ σχολίασε: «Ο Marc θέλει να είναι πολύ φιλικός, θέλει πάντα να έρχεται σε επαφή με τη μοτοσικλέτα του άλλου. Ίσως έχει κάποιο ένστικτο», είχε χαμογελώντας ο Ιταλός.

  Υπήρξαν και εκείνοι που στάθηκαν στο πλευρό του Ισπανού όπως ο Bradley Smith: «Όταν έχει κάποιο πρόβλημα κάνει ότι μπορεί να αποφύγει τους υπόλοιπους και μετά έχει δικό του πρόβλημα εκτός πίστας. Το γεγονός ότι υπάρχει πιθανότητα να χτυπήσει κάποιον, είναι επικίνδυνο, αλλά αν δεν πρόκειται να χτυπήσεις κάποιον τότε δεν πρέπει να παραπονιέσαι», είπε ο Βρετανός.

  Σχόλια

  Σχόλια