Η McLaren υποστηρίζει τη Honda

Η McLaren είναι έτοιμη να χρησιμοποιήσει τους δικούς της πόρους ώστε να βοηθήσει τη Honda να καλύψει το χαμένο έδαφος

Η McLaren είναι έτοιμη να χρησιμοποιήσει τους δικούς της πόρους ώστε να βοηθήσει τη Honda να καλύψει το χαμένο έδαφος. Η εμφάνιση της MP4-30 στον Καναδά ήταν απογοητευτική με δύο μονοθέσια να εγκαταλείπουν και πολλά προβλήματα κατά τη διάρκεια του 3ημέρου. Ωστόσο η McLaren δεν κατηγορεί τη Honda, αντιθέτως, την υποστηρίζει και είναι έτοιμη να κάνει ό,τι χρειαστεί ώστε να βρεθούν λύσεις.

Ο αγωνιστικός διευθυντής της McLaren, Eric Boullier, δήλωσε σχετικά:

Είναι εύκολο να κατηγορήσεις τον συνεργάτη σου όμως ως συνεργάτες πρέπει να δείχνουμε υποστήριξη. Δεν περνάνε όλα από το χέρι μας, όμως χρειάζεται να τους βοηθήσουμε ώστε να ανακτήσουν τις δυνάμεις τους ταχύτερα. Για να είμαστε δίκαιοι, αποφάσισαν να μπουν στην F1 πριν 2 χρόνια, έτσι δεν είναι εύκολο να νικήσεις από την αρχή. Εξαρχής λέγαμε ότι έχουμε ένα βουνό να ανέβουμε, όμως φαίνεται πως είναι πολύ ψηλό και πρέπει να βεβαιωθούμε ότι έχουμε τον απαραίτητο εξοπλισμό μαζί μας. Όταν θες να καλύψεις το χαμένο έδαφος τότε χρειάζεσαι περισσότερους πόρους, αλλά όταν θες αυτό να γίνει σε μικρό χρονικό διάστημα τότε χρειάζεσαι πόρους με εμπειρία. Αυτό είναι κάτι που το διαθέτουμε οπότε η McLaren μπορεί να υποστηρίξει τη Honda.

Τέλος ο Γάλλος δήλωσε ότι η Honda ακούγοντας αυτά που έχει να πει η McLaren μπορεί να καλύψει ταχύτερα το χαμένο έδαφος.

Ελπίζαμε ότι θα ακουγόμασταν περισσότερο. Ακούνε τι έχουμε να πούμε, συζητάμε καθημερινά αλλά δε θέλω να πω κάτι περισσότερο.

Σχόλια

Σχόλια