Ένεση ηθικού το βάθρο για τη Williams

Ο Bottas χάρισε το πρώτο βάθρο στη Williams και δήλωσε ότι αυτό το αποτέλεσμα το χρειαζόντουσαν

Ο Valtteri Bottas είχε έναν αλάνθαστο αγώνα στον Καναδά κι εκμεταλλευόμενος το λάθος του Kimi Raikkonen στη φουρκέτα, πέρασε μπροστά κι ανέβηκε στο βάθρο. Αυτό ήταν το πρώτο βάθρο για τον Φινλανδό και τη Williams φέτος. Όπως δήλωσε μετά τον αγώνα, είναι ένα αποτέλεσμα που χρειαζόταν η ομάδα ώστε να ανέβει ψυχολογικά. Τώρα το πρωτάθλημα συνεχίζεται στην Αυστρία που επίσης ταιριάζει στην FW37 και με τις αναβαθμίσεις που ετοιμάζουν στο Grove μπορεί να τους δούμε ξανά στο βάθρο.

Είμαι πολύ χαρούμενος για όλη την ομάδα. Το λάθος του Kimi μας επέτρεψε να ανέβουμε στο βάθρο. Επίσης αλλάξαμε στρατηγική κατά τη διάρκεια του αγώνα και νομίζω πως ήταν πολύ σωστό. Νομίζω πως η ομάδα έκανε πραγματικά πολύ καλή δουλειά, κι εγώ δεν είχα κακό αγώνα. Πραγματικά το χρειαζόμασταν αυτό το αποτέλεσμα. Πέρυσι είδαμε ότι ανέβηκε η ψυχολογία μας, έτσι και τώρα γνωρίζουμε ότι παραμένουμε κορυφαία ομάδα και πως μπορούμε να παλέψουμε για βάθρα. Στην Αυστρία αναμένουμε ένα μεγάλο πακέτο αναβαθμίσεων, έτσι πιστεύω ότι θα έχουμε περισσότερα δυνατά αποτελέσματα σαν αυτό του Καναδά.

Επίσης εξαιρετικό αγώνα έκανε κι ο Felipe Massa, ο οποίος εκκινώντας από τη 15η θέση τερμάτισε 6ος πραγματοποιώντας πολλές προσπεράσεις.

Σχόλια

Σχόλια