Ο Bottas περιμένει δυνατή συνέχεια

Ο Φινλανδός είναι πολύ αισιόδοξος για τη συνέχεια του GP Καναδά και στοχεύει να βρεθεί κοντά στο βάθρο

O Valtteri Bottas περιμένει να είναι αρκετά ανταγωνιστικοί στη συνέχεια του GP Καναδά καθώς τα πρώτα δείγματα γραφής της Williams ήταν πολύ θετικά. Ο Φινλανδός δήλωσε ότι η Παρασκευή στο Μόντρεαλ ήταν η καλύτερη Παρασκευή μέχρι σήμερα. Η Williams εκτός του ότι έχει φρέσκο κινητήρα της Mercedes και μπορεί να πιέσει, έχει φέρει κι ορισμένες μικρές αεροδυναμικές αναβαθμίσεις ώστε να βελτιώσει την απόδοση του σασί. Με αυτά τα δεδομένα η βρετανική ομάδα ίσως καταφέρει να πιέσει τη Ferrari για τις θέσεις 3 και 4.

Η βροχή περιόρισε τη δράση στη δεύτερη περίοδο αλλά γνωρίζαμε ότι ερχόταν κι έτσι καταφέραμε να δουλέψουμε μερικά πράγματα στο τέλος του FP1. Έκανα μεγαλύτερα stint με περισσότερο καύσιμο οπότε συλλέξαμε δεδομένα για τα φρένα, τον κινητήρα, τα ελαστικά αλλά και την ισορροπία του μονοθεσίου. Αυτή ήταν η πιο ανταγωνιστική Παρασκευή της χρονιάς για εμάς οπότε περιμένω καλή απόδοση, τουλάχιστον όπως αυτή της Βαρκελώνης. Οι κατατακτήριες θα είναι σφιχτές κι ακόμα κι αν γίνουν τα πάντα σωστά θα είναι δύσκολα.

Ο Felipe Massa είναι αισιόδοξος για τη συνέχεια καθώς γνωρίζει ότι η FW37 βολεύεται στο Circuit Gilles Villeneuve.

Χάσαμε τη 2η περίοδο λόγω βροχής αλλά απ’ όσα είδαμε την πρώτη ημέρα το μονοθέσιο συμπεριφέρεται καλά κι έχουμε σωστή ισορροπία. Τα επίπεδα πρόσφυσης σε αυτή την πίστα είναι χαμηλά αλλά εδώ βολευόμαστε καλύτερα από το Μονακό.

Σχόλια

Σχόλια