Ο Hamilton εμπιστεύεται τη Mercedes

Ο Βρετανός δηλώνει ότι το Μονακό αποτελεί παρελθόν κι ετοιμάζεται να παλέψει με τις αναβαθμισμένες Ferrari

Ο Lewis Hamilton ετοιμάζεται για τον αγαπημένο του Καναδά και δηλώνει ότι δεν πρόκειται να αφήσει το παρελθόν να του χαλάσει το 3ήμερο. Ο Βρετανός φαίνεται πως έχει αφήσει πίσω του όσα συνέβησαν στο Μονακό και είναι έτοιμος να επιστρέψει στις νίκες.

Εμπιστεύομαι απόλυτα την ομάδα. Είχαμε σπουδαίες επιτυχίες μαζί κι ένας αγώνας δεν μπορεί να γκρεμίσει τα ισχυρά θεμέλια της σχέσης μας. Είμαι ενθουσιασμένος γι’ αυτό το 3ήμερο, θέλω να προχωρήσω μπροστά. Θα συνεχίσω να κάνω ότι έκανα μέχρι τώρα διότι ήταν πολύ καλό για εμένα. Δεν κοιτάζω στο παρελθόν, κοιτάζω στο μέλλον. Για την ακρίβεια έχω αρκετό καιρό να σκεφτώ τον προηγούμενο αγώνα, σκέφτομαι συνεχώς τον επόμενο.

Ο Βρετανός στη συνέχεια δήλωσε ότι είναι σίγουρος για τις δυνατότητες του κινητήρα της Mercedes αλλά περιμένει μια βελτιωμένη Ferrari. Οι Γερμανοί σε αυτό το GP έχουν φέρει φρέσκους κινητήρες έχοντας πραγματοποιήσει μάλιστα και κάποιες αναβαθμίσεις όσον αφορά στην αξιοπιστία (σχετικό θέμα)

Δε γνωρίζω τι έχει κάνει η Ferrari. Υποπτεύομαι όμως ότι έχουν βελτιωθεί. Εμείς έχουμε βελτιώσει την αξιοπιστία μας και συνεχίζουμε να έχουμε έναν εξαιρετικό κινητήρα. Νιώθω σίγουρος για το 3ήμερο που έρχεται. Η Ferrari ήταν γρήγορη όλη τη χρονιά, έτσι θα είναι και τώρα.

Σχόλια

Σχόλια