Με τον παλιό κινητήρα η Sauber

Η ελβετική ομάδα δε θα έχει τον αναβαθμισμένο κινητήρα της Ferrari στον Καναδά

Μπορεί η Ferrari να έκανε χρήση 2 tokens και να αναβάθμισε τον κινητήρα της αλλά αυτό το νέο spec θα φορεθεί μόνο στις δύο SF15-T των Sebastian Vettel και Kimi Raikkonen. Η Sauber, η οποία φορά τους κινητήρες των ανθρώπων του Maranello, θα μείνει με το παλιό spec. Σύμφωνα με τον Felipe Nasr, οι αναβαθμίσεις στον κινητήρα προορίζονται για το Spa στα τέλη Αυγούστου.

Η Ferrari έχει αναβαθμίσεις για τον κινητήρα όμως εμείς δε θα έχουμε κάτι ανάλογο εδώ. Πιθανόν στο Spa, οπότε θα αγωνιστούμε με το ίδιο μονοθέσιο.

Ο Marcus Ericsson μιλώντας στους δημοσιογράφους στο Μόντρεαλ δήλωσε ότι το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να πάρουν τα μέγιστα από τη C34 και να ελπίζουν πως το μεγάλο πακέτο που ετοιμάζει η Sauber (σχετικό θέμα) να είναι αρκετά καλό.

Η χρονιά ξεκίνησε αρκετά δυνατά αλλά στη συνέχεια δεν καταφέραμε να ακολουθήσουμε τον ανταγωνισμό. Γνωρίζουμε ότι η ομάδα ετοιμάζει ένα μεγάλο πακέτο αναβαθμίσεων αλλά θα έρθει μετά το καλοκαίρι. Έτσι προς το παρόν αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να πάρουμε τα μέγιστα από αυτά που έχουμε.

Σχόλια

Σχόλια