Ο Ricciardo ελπίζει να «τη βγάλει καθαρή»

Ο Αυστραλός φλερτάρει με ποινή 10 θέσεων καθώς είναι κοντά στη χρήση 5ου κινητήρα

Η Red Bull Racing και η Toro Rosso ετοιμάζονται για ένα δύσκολο 3ήμερο στον Καναδά με τους 3 από τους 4 οδηγούς των ομάδων να φορούν ήδη τον 4ο κινητήρα της Renault. Έτσι σύμφωνα με την αξιοπιστία που έχει δείξει μέχρι στιγμής ο Energy F1 αλλά και με τις απαιτήσεις του Circuit Gilles Villeneuve από τους κινητήρες η χρήση 5ου φαντάζει πολύ πιθανή. Ωστόσο ο Daniel Ricciardo σταυρώνει τα δάχτυλά του κι ελπίζει να περάσει κι αυτό το 3ήμερο χωρίς ποινές.

Το σχέδιο είναι να αγωνιστούμε με τον κινητήρα που είχαμε στο Μονακό. Θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε τον αγώνα χωρίς ποινές. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς μας ο κινητήρας θα αντέξει, δεν πιστεύω ότι θα τον πιέσουμε στα όρια αν κάνουμε όλο το 3ήμερο με αυτόν. Ελπίζω να μην υπάρξουν ποινές και να έχουμε έναν διασκεδαστικό αγώνα. Όταν αναγκαστούμε να αλλάξουμε κινητήρα και δεχθούμε ποινή, θέλουμε ο κινητήρας που θα βάλουμε να είναι όσο το δυνατόν πιο αναβαθμισμένος γίνεται.

Εκτός από τον Ricciardo, 4ο κινητήρα χρησιμοποιούν οι Daniil Kvyat και Max Verstappen. Έτσι αν κάποιος αναγκαστεί να αλλάξει θα δεχθεί ποινή 10 θέσεων στο grid της Κυριακής.

Σχόλια

Σχόλια