Κανονικά στο Le Mans ο Nakajima

Ο Ιάπωνας πήρε το «ΟΚ» των γιατρών και πλέον ετοιμάζεται για τον αγώνα

Ο Kazuki Nakajima θα επιστρέψει στο τιμόνι του #1 TS040 για τις 24H του Le Mans, όπως ανακοίνωσε η Toyota Gazoo Racing. Ο Ιάπωνας υπέστη ρήξη σπονδύλου στις ελεύθερες δοκιμές για τις 6H του Spa μετά από σύγκρουση που είχε με το Audi #8 του Oliver Jarvis.

O Nakajima επέστρεψε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις το περασμένο σαββατοκύριακο για την Test Day στο Le Mans. Μάλιστα ο Ιάπωνας σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο για την Toyota στην απογευματινή περίοδο.

Έχω ήδη κερδίσει τον πρώτο αγώνα της χρονιάς, να επιστρέψω έτοιμος για το Le Mans. Θέλω να ευχαριστήσω τους γιατρούς που έκαναν άριστη δουλειά αλλά και τους φυσιοθεραπευτές της ομάδας. Χωρίς αυτούς δεν θα ήμουν εδώ σήμερα.

Ο Nakajima ήταν ο άνθρωπος της Toyota το 2014 καθώς κατέκτησε την pole position για την Ιαπωνική εταιρία. Φέτος θα προσπαθήσει να επαναλάβει την επίδοση αυτή με τους νέους του team mate, Anthony Davidson και Sebastien Buemi.

Πέρυσι κατέκτησα την pole position, πράγμα πολύ σημαντικό. Όχι όμως ο απόλυτος στόχος μου που ήταν φυσικά η νίκη. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να κερδίσουμε, οπότε το όνειρό μου είναι να νικήσω φέτος, αν και γνωρίζω πως θα είναι δύσκολα.

Στάθης Κοκκορόγιαννης

Σχόλια

Σχόλια