Η Sauber ετοιμάζει μεγάλες αναβαθμίσεις

H Kaltenborn αποκάλυψε ότι μετά το καλοκαίρι θα παρουσιάσουν ένα μεγάλο πακέτο αναβαθμίσεων

Η Sauber βρίσκεται στην 5η θέση του πρωταθλήματος κατασκευαστών και παλεύει με τις Force India, Lotus και Toro Rosso. Η μάχη της θα είναι δύσκολη καθώς η C34 αναμένεται να μην αλλάξει για τα επόμενα 4-5 GP. Ωστόσο από το καλοκαίρι και μετά οι Felipe Nasr και Marcus Ericsson θα έχουν νέα… όπλα στη διάθεσή τους καθώς όπως επιβεβαιώνει η επικεφαλής της ελβετικής ομάδας, Monisha Kaltenborn, ετοιμάζουν ένα μεγάλο πακέτο αναβαθμίσεων.

Το να κρατήσουμε την 5η θέση θα είναι δύσκολο. Γνωρίζουμε τις δυνατότητες των άλλων ομάδων αλλά πρέπει να ακολουθήσουμε τη δική μας πορεία. Δουλεύουμε πάνω σε ένα μεγάλο πακέτο αναβαθμίσεων, δεν πρόκειται για B-spec μονοθέσιο αλλά είναι μεγάλο πακέτο. Οι αναβαθμίσεις θα είναι έτοιμες μετά την καλοκαιρινή διακοπή.

Ο Felipe Nasr περιμένει πώς και πώς τις αναβαθμίσεις και δηλώνει ότι μέχρι να έρθουν θα έχει δύσκολους αγώνες.

Απ’ ότι έχω ακούσει περιμένουμε μεγάλες αναβαθμίσεις μετά το καλοκαίρι. Αυτές οι αναβαθμίσεις θα είναι στο αμάξωμα και θα αποφέρουν μεγαλύτερη κάθετη δύναμη. Είμαι σίγουρος ότι όλο το πακέτο θα βελτιωθεί. Όμως μέχρι τότε περιμένω δύσκολους αγώνες, θα χρειαστεί προσπάθεια για να μπούμε στη 10άδα.

Σχόλια

Σχόλια