Ο Hamilton έχει ξεπεράσει το τραγικό GP Μονακό

Ο Βρετανός ετοιμάζεται για τον αγαπημένο του Καναδά και θέλει τη νίκη

Ο Lewis Hamilton δηλώνει ότι έχει αφήσει πίσω του το Grand Prix του Μονακό, όπου η Mercedes με τη λανθασμένη απόφαση να τον καλέσει στα pit του στέρησε μια πολύτιμη νίκη στο Πριγκιπάτο. Ο Βρετανός ετοιμάζεται για το Grand Prix του Καναδά, το οποίο είναι από τα αγαπημένα του στο καλεντάρι της F1 και θέλει να επιστρέψει στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου ώστε να εξιλεωθεί.

Νομίζω ότι όλα όσα ήταν να ειπωθούν για το Μονακό έχουν ήδη ειπωθεί. Προφανώς και ήταν τεράστια απογοήτευση τόσο για εμένα όσο και για την ομάδα. Όμως μάθαμε από αυτό και τώρα προχωράμε μαζί μπροστά, όπως πάντα κάνουμε. Το μόνο που θέλω είναι να μπω στο μονοθέσιο και να νικήσω. Και γι’ αυτό δε θα μπορούσα να ζητήσω καλύτερη πίστα από αυτή του Μόντρεαλ. Αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα μου 3ήμερα.

Ο τεχνικός διευθυντής της Mercedes, Paddy Lowe, δήλωσε ότι το λάθος στο Μονακό έδειξε ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.

Έχουν γίνει πολλά σχόλια για το λάθος μας στο Μονακό. Εκ μέρους της ομάδας αναφέρω ότι ήταν μεμονωμένο λάθος κι έγινε μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου έχοντας λάθος δεδομένα. Σε αυτό το σπορ οι αποφάσεις παίρνονται σε κλάσματα δευτερολέπτου αλλά δεν μπορούμε πάντα να είμαστε σωστοί. Όμως κατά την άποψή μου αυτή η ομάδα τις περισσότερες φορές παίρνει τις σωστές αποφάσεις. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να βελτιωθούμε και το λάθος στο Μονακό παίζει τον ρόλο του σε αυτή τη διαδικασία.

Σχόλια

Σχόλια