Ολοκληρώθηκε ο τεχνικός έλεγχος

  Ολοκληρώθηκε ο τεχνικός έλεγχος για τα Ελληνικά πληρώματα του 14ου Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις

  Δελτίο Τύπου

  Στις φιλόξενες εγκαταστάσεις του Ι. ΚΤΕΟ Κόμβος Κηφισίας διεξήχθη ο τεχνικός έλεγχος των Ελληνικών πληρωμάτων στις κατηγορίες Sporting και Regularity. Συνολικά 44 από τα 56 αυτοκίνητα πέρασαν τον καθιερωμένο πριν τους αγώνες έλεγχο, ενώ το πρωί της Πέμπτης είναι η σειρά των ξένων πληρωμάτων. Βέβαια, κατ’ εξαίρεση σήμερα εμφανίστηκαν οι Σουηδοί Myrsell-Junttila και Johnsen-Johnsen με τα εντυπωσιακά σε ήχο Porsche 911 RSR.
  Το πρόγραμμα της Πέμπτης περιλαμβάνει εκτός από τον τεχνικό έλεγχο των ξένων πληρωμάτων, προαιρετική έκθεση των σπάνιων αυτοκινήτων που θα λάβουν μέρος στον αγώνα, στον προαύλιο χώρο του Ζαππείου. Εκεί, οι αγωνιζόμενοι που το επιθυμούν θα παρατάξουν τα αγωνιστικά τους λίγη ώρα πριν ριχτούν στη μάχη με το χρόνο, προκειμένου ο κόσμος να τα απολαύσει. Έπειτα, στις 14.30 στους πρόποδες του Ιερού Βράχου της Ακρόπολης θα δοθεί η Πανηγυρική Εκκίνηση του αγώνα, με τα πληρώματα τόσο της Sporting, όσο και της Regularity να κατευθύνονται στη συνέχεια στην πρώτη ειδική του αγώνα, τη Ριτσώνα. Ο Άγιος Μερκούριος και η Πεντέλη κλείνουν το μενού της εναρκτήριας ημέρας του 14ου Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις.
  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους συμμετέχοντες, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα, στον παρακάτω σύνδεσμο: http://historic.acropolisrally.gr/GR/2015/spectatorss-2015/entry-list-guide-2015/

  Σχόλια

  Σχόλια