Η Yamaha στον 8ωρο της Suzuka

  Η Yamaha θα κατεβάσει εργοστασιακή ομάδα στον 8ωρο Suzuka με Smith και Espargaro

  Η Yamaha ανακοίνωσε την επίσημη συμμετοχή της στον φετινό 8ωρο αγώνα της Suzuka στην Ιαπωνία. Οι αναβάτες της ομάδας θα είναι οι Bradley Smith και Pol Espargaro της Tech3 Yamaha MotoGP μαζί με τον Katsuyuki Nakasuga, δοκιμαστή της M1 στο MotoGP.

  Οι εργοστασιακοί αναβάτες θα έχουν στη διάθεσή τους την καινούρια YZF-R1 ειδικά προετοιμασμένη από το εργοστάσιο και φυσικά στόχος θα είναι η νίκη.

  Ο Wataru Yoshikawa, επικεφαλής της ομάδας, τόνισε:

  Αυτήν τη φορά φτιάξαμε μια υπέροχη ομάδα και προσωπικά είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Ο Nakasuga είναι αναβάτης με τεράστια εμπειρία στην πίστα της Suzuka και στον 8ωρο αγώνα. Επίσης θα είναι ηγέτης της ομάδας και με τους γρήγορους χρόνους του θα μας βοηθήσει να φτάσουμε στη νίκη. Σημαντικό σημείο για τη νίκη μας θα είναι οι Espargaro και Smith οι οποίοι θα μάθουν από την εμπειρία του Nakasuga και μετά θα αποδώσουν όπως ξέρουν αφού είναι εξαιρετικοί αναβάτες. Για να το πετύχουμε αυτό, θα χρειαστούμε μια πολύ ανταγωνιστική μοτοσικλέτα και ένα περιβάλλον αντάξιο για να μείνουν συγκεντρωμένοι στον αγώνα. Ο 8ωρος της Suzuka είναι σκληρός αγώνας, αλλά είμαστε αποφασισμένοι να κερδίσουμε και να δείξουμε ότι είμαστε η πιο δυνατή ομάδα.  

  Η τελευταία φορά που η Yamaha κατέβασε εργοστασιακή ομάδα στον 8ωρο της Suzuka ήταν το 2002.

  Σχόλια

  Σχόλια