1o Scooter Rally Αντοχής via Motornews
Το Motornews κοντά στο 1ο Scooter Rally Αντοχής
Το Motornews θα ακολουθήσει το 1ο Scooter Rally Αντοχής το οποίο πραγματοποιείται σήμερα Κυριακή 17 Μαΐου στους δρόμους της Αττικής. Stay Tuned!
20:00 (Τερματισμός)
Όλα κύλησαν ομαλά και όλοι το διασκέδασαν με την ψυχή τους. Ο νικητής θα γίνει γνωστός τις επόμενες ημέρες, ωστόσο η συμμετοχή και μόνο φτάνει σε ένα τόσο καλοδουλεμένο event. Και του χρόνου!
15:00
To Ράλι συνεχίζεται και ήδη τα πρώτα παιχνίδια έχουν ολοκληρωθεί με τους συμμετέχοντες να το διασκεδάζουν. Αποτελέσματα ακόμα δεν έχουμε, θα έχουμε μετά το τέλος του αγώνα.
8:00
Όλα έτοιμα για το 1ο Scooter Rally Αντοχής που διοργανώνει το Scooter Hellas Club.
Η εκκίνηση του αγώνα, σήμερα Κυριακή, πραγματοποιείται στα κεντρικά της Kymco και το θερμόμετρο έχει αρχίσει να ανεβαίνει με τους συμμετέχοντες να λαμβάνουν τις τελευταίες πληροφορίες για τον ξεχωριστό αυτόν αγώνα.
Ρίξτε και μια ματιά στα ενδιαφέροντα στατιστικά του 1ου Scooter Rally Αντοχής εδώ