Η Honda πιέζει καθώς θέλει αποτελέσματα

Ο αγωνιστικός διευθυντής της Honda, Yasuhisa Arai, δηλώνει ότι οι πρώτοι βαθμοί είναι κοντά

Ο αγωνιστικός διευθυντής της Honda, Yasuhisa Arai, δηλώνει ότι βρίσκεται υπό πολύ μεγάλη πίεση καθώς ο συνδυασμός McLaren-Honda είναι αναγκασμένος να πετύχει. Η ιστορία είναι ένδοξη και τα ονόματα φέρουν μεγάλο ειδικό βάρος στην F1. O Arai αναφέρει ότι έχουν σημειώσει σημαντική πρόοδο μέχρι στιγμής και πως  οι πρώτοι βαθμοί αλλά και τα βάθρα πλησιάζουν.

Το αποτέλεσμα στην Αυστραλία δεν ήταν καθόλου καλό αλλά αγώνα με τον αγώνα βελτιωθήκαμε και η διοίκηση της Honda είναι πολύ ευχαριστημένη. Έχουμε σπουδαία ιστορία ως McLaren-Honda, όλοι το γνωρίζουν, οπότε ασκείται τεράστια πίεση πάνω μου. Μεταξύ Jerez και GP Βαρκελώνης είδαμε πολύ μεγάλη βελτίωση, μεγάλη αλλαγή. Αυτό οφείλεται στην τεράστια προσπάθεια. Τα χαρακτηριστικά του κινητήρα αλλά και η απόδοση έχουν αλλάξει, μιλάμε στην ουσία για έναν νέο κινητήρα.  Έχω ήδη ετοιμάσει ένα πλάνο με το οποίο θα τοποθετούμε νέα εξαρτήματα αγώνα με τον αγώνα. Θα κάνουμε αλλαγές και βελτιώσεις. Με αυτό το πλάνο θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε τους στόχους μας στα μισά της χρονιάς.

Ο Ιάπωνας συνέχισε λέγοντας πως είναι σημαντικό να έχουν πετύχει τους στόχους τους στο GP Μ. Βρετανίας.

Δυστυχώς το Ισπανικό GP δεν εξελίχθηκε όπως περιμέναμε. Πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να βαθμολογηθούμε αλλά δυστυχώς παρουσιάστηκε πρόβλημα με το μονοθέσιο του Fernando. Όμως ίσως στο Μονακό ή στον Καναδά να έχουμε περισσότερες ελπίδες για βαθμούς και μετά στα μισά της χρονιάς να πάμε για το βάθρο. Ελπίζουμε. Είναι πολύ σημαντικό στον εντός έδρας αγώνα της McLaren στο Silverstone, το οποίο έχει γρήγορες στροφές και υψηλή μέση ωριαία ταχύτητα, να πετύχουμε τους στόχους μας.[/quote_box_center]

Ο Arai ολοκλήρωσε λέγοντας πως μπορούν να φτάσουν τις Ferrari και Williams μέσα στο 2015 αλλά και τη Mercedes προς το τέλος της χρονιάς.

Ναι, μπορούμε να φτάσουμε τις Williams και Ferrari. Ίσως προς το τέλος της χρονιάς να μπορούμε να φτάσουμε και τη Mercedes. Αυτός είναι ο στόχος μας. Μπορούμε να έχουμε τις επιτυχίες του παρελθόντος και να κυριαρχήσουμε στην F1. Θα δείτε του χρόνου.[/quote_box_center]

Σχόλια

Σχόλια