Απογοήτευση στη Red Bull

Οι Ricciardo και Kvyat ήθελαν κάτι παραπάνω από τις κατατακτήριες δοκιμές του Grand Prix Ισπανίας

Ο Daniel Ricciardo δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα των κατατακτηρίων δοκιμών στην Ισπανία. Ο Αυστραλός έφερε τη Red Bull στη 10η θέση, δύο θέσεις πίσω από τον team-mate του, και δήλωσε ότι έχασε πολύτιμο χρόνο στο τρίτο κομμάτι του Circuit de Catalunya.

Είμαι απογοητευμένος, κυρίως με το τρίτο κομμάτι της πίστας.  Στα Q1 και Q2 θεώρησα ότι ήταν το δυνατό μου σημείo αλλά στο τέλος εκεί έχασα μισό δευτερόλεπτο. Και δεν έχω κάποια εξήγηση γιατί συνέβη αυτό. Είμαι απογοητευμένος με το αποτέλεσμα καθώς περίμενα κάπου μεταξύ 7 και 8. Από το μεγάλο stint που έκανα στο FP3 είδα ότι η ισορροπία είναι εντάξει και η απόδοση είναι σταθερή. Έτσι πιστεύω ότι τα ελαστικά θα είναι ΟΚ αύριο. Υστερούμε στις ευθείες οπότε πρέπει να κάνουμε καλή εκκίνηση και να καταστρώσουμε μια καλή στρατηγική.

Ο Daniil Kvyat θεωρεί ότι η RB11 έχει να δώσει περισσότερα κι αύριο στοχεύει σε ένα καλό αποτέλεσμα.

Ίσως δεν πήραμε τα μέγιστα από τις αναβαθμίσεις αλλά είμαι σίγουρος ότι η ομάδα έχει αρχίσει να βελτιώνεται. Τουλάχιστον αυτό το 3ήμερο είχα καθαρές περιόδους δοκιμών και κατατακτήριες. Βήμα-βήμα θα φτάσουμε τους στόχους μας. Αύριο πολλά μπορούν να συμβούν και η μάχη είναι σφιχτή. Σκοπεύω να πάρω όσο περισσότερους βαθμούς μπορώ.

Σχόλια

Σχόλια