Η Williams θέλει να κρατηθεί ανάμεσα στις Ferrari

Ο Bottas πήρε τα μέγιστα αλλά ο Massa έκανε λάθος, ωστόσο ο ρυθμός της FW37 δίνει ελπίδες για ένα καλό αποτέλεσμα

Ο Valtteri Bottas πήρε για μία ακόμα φορά τα μέγιστα κι έφερε τη Williams στην 4η θέση. Ο Φινλανδός θεωρεί ότι στον αγώνα μπορούν να κρατηθούν εκεί και να τερματίσουν μπροστά από τη Ferrari του Kimi Raikkonen. Βέβαια εκτός από τον Raikkonen υπάρχουν και οι δύο rookies της Toro Rosso οι οποίοι έκαναν εξαιρετική δουλειά κι αύριο θα επιτεθούν.

Πάντα είναι ωραίο να χωρίζεις τις Ferrari. Γνωρίζαμε ότι αν δεν κάνουμε λάθη μπορούμε να βρεθούμε κοντά. Σήμερα πήραμε σχεδόν τα μέγιστα. Αν καταφέρουμε να κάνουμε καλή εκκίνηση και μετά έχουμε καλή στρατηγική τότε ίσως καταφέρουμε να επαναλάβουμε το αποτέλεσμα του Μπαχρέιν και να κρατήσουμε τη μία Ferrari πίσω μας. Έχουμε βελτιώσει τον ρυθμό αγώνα αλλά γνωρίζουμε ότι η Ferrari παραμένει δυνατή στις μεγάλες αποστάσεις.

Ο Felipe Massa δεν απέφυγε το λάθος στο Q3 κι αυτό τον έριξε στην 9η θέση. Ο αγώνας του αναμένεται δύσκολος αλλά ο Βραζιλιάνος είναι αισιόδοξος.

Είμαι απογοητευμένος διότι στον γρήγορο γύρο μου στο Q3 έκανα λάθος στη στροφή 3 κι έχασα πολύτιμο χρόνο. Στο Q2 χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω δύο σετ μέσης γόμας ώστε να βεβαιωθώ ότι περνάω με ασφάλεια. Έτσι είχα έναν και μοναδικό χρονομετρημένο γύρο στο Q3. Χωρίς αυτό το λάθος θα μπορούσα να ήμουν μέσα στην 5άδα. Ο ρυθμός του μονοθεσίου στις μεγάλες αποστάσεις χθες έδειχνε πολύ καλός οπότε με μια καθαρή εκκίνηση μπορούμε να φέρουμε ένα καλό αποτέλεσμα.

Σχόλια

Σχόλια