Ο Alonso αισιοδοξεί για βαθμούς

Ο Ισπανός δηλώνει ότι οι αναβαθμίσεις έχουν πάει τη McLaren ένα βήμα εμπρός και καλοκοιτάζει τους βαθμούς

Ο Fernando Alonso δηλώνει αισιόδοξος για τον αγώνα στην Ισπανία λέγοντας πως αν όλα πάνε καλά τότε μπορούν να παλέψουν για τους πρώτους τους βαθμούς. Η McLaren-Honda είχε διπλή είσοδο στο Q2 για πρώτη φορά με τον Ισπανό στη 13η θέση και τον Jenson Button στη 14η. Ο Alonso είναι αισιόδοξος για τη συνέχεια αλλά κάνει σαφές ότι ο μεγάλος στόχος είναι ο τερματισμός καθώς χρειάζονται δεδομένα, κι όχι έναν ή δύο βαθμούς.

Πήραμε τη θέση που αξίζαμε. Και οι δύο McLaren μπήκαν στο Q2, αυτό είναι άλλο ένα βήμα προόδου κι αύριο θα παλέψουμε για βαθμούς. Αν κάνουμε καλή εκκίνηση κι έχουμε καλή στρατηγική, ο ρυθμός μας στις μεγάλες αποστάσεις είναι καλός οπότε θα έχουμε την πρώτη μας ευκαιρία για βαθμούς. Είμαι αισιόδοξος.  Όμως πέρα από αυτό, το σημαντικότερο είναι να τερματίσουμε τον αγώνα καθώς το να τερματίσουμε στις θέσεις 10 ή 11 δεν είναι αυτό που θέλουμε. Ο στόχος μας είναι πιο μεγάλος. Όμως ένα καλό αποτέλεσμα θα ανεβάσει την ψυχολογία.

O Alonso συνέχισε λέγοντας πως οι αναβαθμίσεις τόσο στο σασί όσο και στον κινητήρα της Honda λειτουργούν σωστά.

Φυσικά έχουμε ακόμα πολλά να βελτιώσουμε. Σε αυτό το 3ήμερο έχουμε αλλάξει πολλά και η μεγαλύτερη αλλαγή είναι στον κινητήρα. Νιώθω ότι έχουμε περισσότερη δύναμη και η οδηγησιμότητα έχει βελτιωθεί. Όλα δείχνουν ότι είμαστε στη σωστή κατεύθυνση.

Σχόλια

Σχόλια